2777
2789
عنوان

لغو قرداد

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
نه دیگه همینجوری فسخ شدچون شرایط جامعه طوری بود که واقعا پولاشون نقد نمیشددیگه توافقی کنسل شد

چقد خوب خداکنه برای مام درک کنه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ما یه خونه ۴ ملیاردی خریدیم یه ملیاردش هم داده بودیم رفتیم فسخ کردیم خونه رو گرون داده بود خیلی ...

اخه ما دقیقا دیرور ساعت 2 اینا نوشتیم الان زنگ زدم گفت غروب بیا صحبت کنیم

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اخه ما دقیقا دیرور ساعت 2 اینا نوشتیم الان زنگ زدم گفت غروب بیا صحبت کنیم

ببین الان برو پولت رو بگیر ننداز غروب چون بنگاهی میخواد خونش رو بفروشه تا کمیسیون بگیره الان یه سر برو بهش بگو اگه شب صابخونه راضی نشد صد کم کنه من خونه رو نمیخوام الانم شماره کارت ارسال میکنم پولم رو برام بریز چون بنگاهی پول رو به مالک نداده

ببین الان برو پولت رو بگیر ننداز غروب چون بنگاهی میخواد خونش رو بفروشه تا کمیسیون بگیره الان یه سر ب ...

الان رفتم بسته بود زنگ زدم گفت غروب بیا بعد من برای مالک ریختم پولو

عزیزم کرج قصد خرید خونه دارین ؟

اره گلم

خوب مالک پس میده خیالت راحت یا شایدم بهت تخفیف بده چون تو این آشفته بازاری مشتری گیر نمیاد

خداکنه چون املاکی گفت 20درصد خدا کنه نگیره

اره گلم

بسلامتی کدوم منطقه؟

نگران نباش ما هم پیش مبایعه نامه نوشته بودیم و پنجاه تومن هم داده بودیم اما کنسل کردیم. پولمون رو هم پس گرفتیم

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚