2777
2789
عنوان

آشنایی

57 بازدید | 3 پست

تا الان که ۲۲ سالمه نتونستم با کسی ارتباط عاطفی برقرار کنم نه تاحالا از کسی خوشم اومده نه عاشق شدم نه هیچی..

با هرکی اشنا شدم بیشتر از دو دیت دیگ حوصله ام نکشید ادامه بدم کلا با هرکی حرف میزنم پشیمون میشم حس ناامید کننده میگیرم از خودم از طرف مقابل همش حس میکنم این اون ادمی نیست که میخوام اینم مثل بقیه مزخرفه و چرت دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه حوصله ام نمیکشه با کسی اشنا بشم بنظرتون طبیعیه؟؟

طبیعیه،به وقتش واقعا با کسی که قسمت تو هست دلت میگیره

منم ۳۲ سالگی ازدواج کردم هر کی خاستگار میومد باهم میرفتیم بیرون اصلا دلم نمیلرزید به زور دو سه جلسه میرفتیم بعدش می گفتم نه و تمام

با اینکه اصلا ایرادی نداشتن

همسرم که اومد کاملا معمولی بود نه قد بلند و خوش تیپ و نه خوشگل😅تازه کچل هم بود

ولی نیم ساعت که توی اتاق ح ف زدیم دلم رفت

دو بار هم رفتیم بیرون ،بار سوم به مامانم گفتم عاشق شدم اگر نشه شکست عشقی می خورم😁

خداروشکر قسمت شد

من واقعا. عاشق و دیووانش بودم،شده بود همه ی زندگیم😅یه جور غیر طبیعی هااا،دیگه خانوادم اذیت میشدن

وای خوب بعد هفت سال یه یادگاری از خودش به جا گذاشت و رفت(فوت کرد)

سرنوشت من بود دیگه

ولی تو نگران نباش اصلیه بیاد حالی به حولی میشی حتما....

طبیعیه،به وقتش واقعا با کسی که قسمت تو هست دلت میگیره منم ۳۲ سالگی ازدواج کردم هر کی خاستگار میومد ...

خدا بیامرزدش 🥲💔

چقد خوشحال شدم بابت عشق و عاشقیتون و چقد ناراحت بابت فوت همسر محترمتون ایشالا خدا یادگاریشو حفظ کنه ممنون بابت قوت قلبتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان