شده توی روابطتون با دوست یا خانواده یا حتی عشقتون همسرتون، یا کسی که دارین باهاش اشنا میشین گاهی حستون کم و زیاد شه؟ مثلا یه روز بگین امروز کمتر حوصلشو دارم یا نه اصلا حوصلشو ندارم... اصلا این ادم خوبه یا نه؟
🤦🏻♀️😑 من اینجوری شدم...
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)
نه.من افسردگی شدید داشتم پسرمو از دست داده بودم اصلا به غم اون فک نمیکردم و اونو مقصر میدونستم میگفتم تو پسرمو کشتی (اون زمان مشکل مالی داشت نتونستیم بستری کنیم پسرمو از چشم اون میدیدم)وگرنه کسی از روی بی دردی یه زندگیو بهم نمیزنه