2777
2789
عنوان

چرا اخه من

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 49 پست
منظور تون رو متوجه تشدم نوشتید پدر مادرش بد نبودن

ببین عزیزم فکر این اقا رو از سرت بیرون کن. باور کن خدا خیلی دوست داشته که باهاشون به تفاهم نرسیدین. من یه خواستگار داشتم، خانواده پسره به هر قیمتی میخواستندبراش زن بگیرن. پسره خودش تو جلسه خواستگاری که رفتیم صحبت کنیم گفت من فقط اومدم ببینم... من از همین حرفش فهمیدم صلا قصدش ازدواج نیست و با اصرار خانوادش اومده. زنگ زدن جواب خواستن ردش کردم... بعد ها فهمیدم پسره دختری رو میخواسته خانوادش مخالف بودن. خدارو شکر کردم که ردش کردم... گاهی به اونچه برا ادم اتفاق میوفته باید راضی باشی گاهی خدا خیر و صلاحت رو بهتر از خودت میدونه. فکرتو ازاد کن. لیاقت تو بیشتر از اون پسر و خانوادشه. ناراحت نباش

ببین یجایی توو حرفات فهمیدمانگار الان تخت نداری.قصد جسارت ندارم ولی به نظر من گاهی خانواده و خود دخت ...

پدرتون یه جهاز بهتون نداد یا خونه و ... ، ارزش ادمارو به پولشون می بینید، بعد میاید نصیحت اشتباه میکنید؟ تخت بهانه بوده مهم دخالت مادر اون پسر و دوست داشتن ناکافی خوده اون پسره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرتون یه جهاز بهتون نداد یا خونه و ... ، ارزش ادمارو به پولشون می بینید، بعد میاید نصیحت اشتباه میک ...

ضمنا پدر من جهاز نداد چون خودم نخواستم.خودم قبلش هشت سال شاغل بودم خیلی چیزارو بهترین برند خریده بودم و میخواستممستقل باشم.همسرمم موافق بود و اونموقع وام ازدواج گرفتیم جهاز خریدیم و قسطشو خودمو همسرم تا چتد سال پرداخت کردیم.از پدرم فقط فرش قبول کردم چون اصرار کرد.و دوتا قالیچه شش متریم سال نودو پنج شد نود میلیون.و خونمونو خریده بودیم هشتادو هشت میلیون ! یعنی همون دو تیکه فرشی که پدرم داد از پول یه خونه هم دو میلیون بیشتر شد تمام ابریشم قم بود.درحالی که من خونه بابامهم همیشه فرش ابریشم زیر پامون بود ولی از خانواده داماد توقع وسیله نکردیم!اصلا رومون نشد ادای گشنه هارو دربیاریم. البته همسر منم وضع مالی خانوادش خیلییییی ضعیف بود.بجاش دکترا داشت.آدمها یا باید مدرک تحصیلی خیلی بالایی داشته باشن یا پول خیلی زیادی.اعتبار و ارزش ادما به این دوتاست

اخه پولدارن نه اینکه ندار باشن بعدم تک فرزنده

عزیزم پول دارن برای خودشون دارن.پدرمادرش یه عمر کار کردن جمع کردن که الان بیان بریزن توو حلقوم شما ؟ یا برات تخت بخرن؟ شما که یه عمر عادت داشتی رو زمین بخوابی ازین ب بعد هم باید ادامه میدادی اون سبک زندگیتونو.تکفرزند هم باشه بازم دلیل نمیشه شما بهشون زور کنید براتون طلا و نشون بیارن.زشته خب شما به زبون بهشون گفتید پول بده طلا بده بده خب اونا بهشون این احساس دست داده ک میخواید بتیغیدشون و ازشون بکنید یا کمبودهای خونه پدریتونو ازشون بگیرید.برای خواستگار بعدی چشمو دل سیرباشید انشاله ک خوشبخت بشید.

عزیزم پول دارن برای خودشون دارن.پدرمادرش یه عمر کار کردن جمع کردن که الان بیان بریزن توو حلقوم شما ؟ ...

چه ربطی داره چه طرز فکر مسخره ایی داری ، همونطور ک اون آقا به من گفته باید موقع عقد فامیل هاتون هدیه بدن منم حق دارم خواسته هامو بگم ، بعدم منم دارم بهترین جهاز رو میبرم چه ربطی داره اون آقا هم هر چی ک میآورد نشونه اعتبار خانواده ش بود

چه طرز فکر پایینی داری خانم محترم