2777
2789
عنوان

چرا اخه من

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست
اگه مناسب نبود چطور الان زن گرفته

دلت پیششه هنوز. پسره به خاطر تو حاضر نشده جلو مادرش یکم محض حتی خوش امد تو ازت دفتع کنه و خواسته هات روحتی محل بده بعد تو هنوز فکر می کنی خوب بوده. پسره هم ذره ای علاقه نداسته بهت وگرنه جلو مادرش وامیستاد. شما هم خودتو خیلی کوچیککردی هر بار بهم زدن باز شما قبول کردین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

14 تا سکه من نمیگم خوبه یا کمه ولی حداقل حق طلاق و میگرفتی عزیز خیلی مهمه آور حق طلاق و میگرفتی عادلانه بود. الان من هم به تو همسر دوم این آقا شدن رو تبریک میگم. یه جاهایی از زندگی میگن همسر دوم سوگلیه، متاسفم شما سوگلی هم اینجا نیستید. تحت تاثیر اون زن هستید. 14 تا سکه بدرد نخور خب عزیز 7 تا شو عندالمطالبه میکردی. غلط کرد گفت هیچی ولش کن. اگر گفتم شما همسر دوم هستید میخواهم به خودتون بیایید. خواستی چند تا حرف دارم باهات.

ببین یجایی توو حرفات فهمیدمانگار الان تخت نداری.قصد جسارت ندارم ولی به نظر من گاهی خانواده و خود دختر عقده هاشونو میخوان با شوهر کردن برطرف کنن.بعضی خانواده ها اینجورین ک ب دختر ب اندازه ی خونه ی پدرش ارزش قائل میشن.و اینکه شما چرا هی یجوری نشون دادید انگار میخواید بکنید؟ تخت بخر نشون بیار.من سی و هفت سالمه.جزو اولین نفرهایی بودم توو ایران که کامپیوتر داشتم.تخت داشتم.تا قبل ازدواجم اولین سفرم دوسالگیم بوده که المان بوده اخریش هم کانادا بعد خواستگار اومد.و خانواده همسرممیشه گفت فقیر بودن.فقط همسرم تحصیلاتش بالابود.پدر من گفت دخترم هرموقع خواست میتونه برگرده خونه ی خودم اتاقش هست.پس نیازی به مهریه و پشتوانه نداره.مادرم گفت پسرتون جوونه اول زندگی ب خرج نیفته.دختر من بهترین مارک چمدونو سه شوارو لوازم ارایشو از خونه باباش داره نیازی به خرید عروس نیست.مادربزرگم گفت ما طلای ظریف نمیپسندیم سرویس عروس باید برلیان باشه.سرویس نوه مو خودم میدم پسرشما توو زندگی بعدا سر وقتش جبران کنه.و جهاز هم من از پدرم نگرفتم خودمو شوهرم هرچی تونستیم باهم خریدیم رفتیم سرخونه زندگیمون.چشمو دل سیری نشون بدید با خواستگار.شما وقتی خونه پدر تخت نداشتی چرا ازونا طلب کردی؟ دوست دختر برادرم پدرش سهامدار سایپا بود.دسته گلی که برای عیادت مادرش بردیمو از هلند سفارش دادیم تا ایران ارسال شد گل برامون.ولی دوست دختر دومیش دختر معمولی بود و واسه عیادت باباش از سرخیابون گل خریدیم چون ارزشش اونقدر بود.ببخشید این نظر من بود.البته توام نجات پیدا کردی وقتی مادرش سر تاریخ بازی در میاره یعنی مخالف این ازدواج بوده و بعدا اذیتت میکرد.

خلاصه بگم عروس مفتی میخوان .کاش انقدر شعور داشتن میگفتن وسع مالیمون در حده تا اینکه با حرفاشون بهت ت ...

الان همه عروس مفتی میخوان ولی همین دختر خانم خب چه توقعی ازش میشه داشت تجربه داره بزرگتره که باید درست تصمیم بگیره تازه بازهم پدر ومادرش به نظر من بد نبودن ولی من قبول ندارم. برا ش نوشتم.

اخه پولدارن نه اینکه ندار باشن بعدم تک فرزنده

فکر نکن تک فرزندن امتیازه کوتاه نیا از الان. صد بار شدن این تاپیک و بزن به حرف دیگران گوش نکن من که میدونم از حرف من قوی تر و بالا تر وجود نداره ولی باز شاید بکی بیاد بهتر راه نمایی ات کنه من تو این چار چوب نتیجه گرفتم.

عزیزم چندین بار تاحالا این تاپیکو زدی

چرا با روح و روانت بازی میکنی

قسمتتون با هم نبوده اونا نمیخواستن که این وصلت صورت بگیره اون پسر اگه میخواستت هم یه پسر بچه ننه بود که همش چشمش به دهن مادرش بوده یه کلام نمیخواستنت بس کن به گزینه دیگه ای فک کن چرا خودتو ضعیف نشون میدی

و مهم تر اینکه اون متأهله لطفا باهاش ارتباط نگیر زندگی مردم خراب نشه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

ببین یجایی توو حرفات فهمیدمانگار الان تخت نداری.قصد جسارت ندارم ولی به نظر من گاهی خانواده و خود دخت ...

یعنی چی ارزشش اونقدر بود ؟؟؟ شما هم دقیقا مث مادر این آقا هستید ارزش آدم ها رو به پولشون میطلبید، مادر اونم همینجوری حرف میزد، لطفا بع آدم ها به شرافت شون نگاه کنید نه به پول توی جیب شون

الان همه عروس مفتی میخوان ولی همین دختر خانم خب چه توقعی ازش میشه داشت تجربه داره بزرگتره که باید در ...

منظور تون رو متوجه تشدم نوشتید پدر مادرش بد نبودن

الان یادم اومد 14 تا خودش عندالمطالبه میشه و دو میلیارده کم نیست ولی این آقا فقط یه جا حرف زشت زده که هیچ خانواده حسابگری هستن ولی زیاد تابع مادرشه چون پولدارن آدمهای تک فرزند مشکلشون اینه که شناختی از همجنس خودشون ندارن و همینطور شناختی از جنس مخالف هم ندارن دائم تنها زندگی کردن برای این موضوع باید خیلی مدارا کنی رفتارهاش تو ذوقت نخوره ولی حسنشون اینه که بسیار خودمحور هستن از پس مشکلات برمیان چون کسی از کودکی نبوده که کمکشون بکنه باید این رو هم ازش به نفع زندگیت استفاده کنی اون تاریخ و حتما برو با مادرشوهرت بشین حل بکن بگو من یه خواهر دارم کمک زیاد کرده بهم چه میدونم اگه نباشه بی احترامیه برام مهمه شوهر خواهرم آدم محترمه حرف درست کن من 4 روز مونده بود به عروسیم فرداش میخواستیم بریم محضر ثبت کنیم عقد و عروسی رو یکجا بگیریم مادر زنم یه حرفی زد بهم که حالا بماند گفتم اصلا امکان نداره گفته بود اقوام تون دخترو پسر شون بیان گفتم خانم محترم نه خانی رفته نه خانی آمده میتونیم همین الان کات کنیم من تمام احترامم اقوامم هست تمام آبروم هستن من تا آخر عمرم شده زن نگیرم نمیتونم دعوت نکنم تو همین سن جوانی منو دعوت کردن بالا بالاها جا بهم دادن که گفت باشه وقتی دید مراسم تمام شد گفت من از شما معذرت میخوام امشب فهمیدم چی میگی. چیز مهمی نبیست اینها فکر میکنن مثلا مادر شما میخواد حرف خوذش بلشه این خانم حسابگره هوای زندگیتو داشته باش ایمون الان همه جا بری یه تیکه آب با خودش داره حرف و توهین و نپذییر ولی با توهین جواب نده. من تازه ازخوب بیدار شدم شاید در خصوص خانمهای مجرد تاپیک بزارم که خیلی حرف دارم در آینده اگر عمری باقی بود مواظب خودت باش

منظور تون رو متوجه تشدم نوشتید پدر مادرش بد نبودن

ببین اینها که دو باره رفتن اومدن یعنی تو رو پسندیدن این خیلی مهمه ولی دوباره هم اومده دو تا تیکه چوبی رو قبول کرده به زندگیت این جوری نگاه نکن همین جهیزیه ها هم خودش مورد داره فقط بابت جهیزیه هایی که میبری حتما فاکتور هاشو دلشته باش اگر اونهایی که گم کردی حتما میدونی متاا جارو تو کجا خریدی برو فاکتور دوم کپی شو بگیر وجمع کناحیا نا خدایی نکرده دلشته باشی طلاهای که سرعروسی میگیری و طلا هایی که از مجردی داری رو سرمایه های تو هستن یه جایی نزد پدرو مادرت نگهدار یا تو خونه الکی نشون بده بی یه جایی محفوظ باشه فردامطذح کردمیخام ماشین بخرم روی تو طلاهاتحستب میکنه تو اون زمان ببر بزار خونه مادرت اورگفت بیار باشه به شرطی که آورده ام رو مطابقش بنامم بزنی این جور آدمها. از آدمهای پخته و حسابگر خوششون میاد به آدمهای پخمه هم راحت خیانت میکنن. این برات مهم بلشه فاکتورهای طلاتو محفوظ نگهدار فعلا همین