2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 32 پست
میگم واقعا فست جواب میده؟؟؟ تاحالا ندیدم کسی بگه باهاش لاغرکردم

فست برای لاغری خوبه به شرط کم کردن کالری و مواد مضر شکردار

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
بچه را از شیر گرفتی فست ۱۶ ساعته هم بگیر. حجم غذا را هم کم کن

میگم الان بچم که بشه چهار ماهش ماه رمضون میشه میتونم روزه بگیرم؟؟؟یا شیرم کم میشه؟

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فست برای لاغری خوبه به شرط کم کردن کالری و مواد مضر شکردار

کم میکنم میتونم لاغر کنم. ولی بخاطر بچم نمیشه و الان که نمیتونم ورزش کنم باشگا میرفتم خیلی خوبتر بود ولی الان روحیه ندادرم

من خودم با حذف شکر و قند مصنوعی، حذف ماکارونی و لبنیات کم کردن برنج و ...نون هم فقط جو میخورم اونم کم، ۱۰ کیلو کم کردم

رفتم ولی چی میخا بده ی مشت قرص هورومونی ک رها کنی بدتره دلم میخواد با تغییر سبک درمان شم

ازدواج نکردی هنوز؟؟؟درسته دو دسته ن دکترا یکی قرص هورمونی که واقعا من انقد قرص میخوردم حالم بهم میخورد یکیم اصلاح سبک بنظرم اصلاح سبک اگ مستمر باشه و همیشگی و جدی حالت خوب میشه لاغر هم میشه پریوداتم منظم میشه

ازدواج نکردی هنوز؟؟؟درسته دو دسته ن دکترا یکی قرص هورمونی که واقعا من انقد قرص میخوردم حالم بهم میخ ...

اره ازدواج نکردم .نامزد بودم بهم زدم این بلا از اون موقع اومد سرم من گرم بودم اونم گرم انگار بعد جدایی هورمونام کامل بهم ریخت ولی خب دخترم .پریودیم از منظم هم منظمتره فقط اضافه وزن و فراموشی و ریزش مو دارم

سلام

من قند های مصنوعی رو حذف کردم یعنی هر چی که تووش قند مصنوعی باشه ازیعنی شکلات،کیک ،بیسکوییت،ژله،حلوا،نسکافه و...

یعنی همون هفته ی اول سریع نشون میده قبلا اضافه وزنم مربوط به شکم و پهلوها بود ولی الان به کل آب شده فقط باید اراده داشته باشی

میگم الان بچم که بشه چهار ماهش ماه رمضون میشه میتونم روزه بگیرم؟؟؟یا شیرم کم میشه؟

روزه بگیر ولی آب بخور. دیدی کم میشه نگیر. بیشتر از ۱۶ ساعت نگیر.

اره ازدواج نکردم .نامزد بودم بهم زدم این بلا از اون موقع اومد سرم من گرم بودم اونم گرم انگار بعد جدا ...

ببین اگ رعایت نکنی خدایی نکرده. پریودات بد میشن منم همونجوری اصلا نمیدونستم تنبلی دارم. نامزد که بودیم دیدم وا اصن پریود نمیشدم وزنمم بالا رفته بود نگو از قبل بوده دوطرفه دیگه شدید شده الان هنوز پریود نمیشم فقط بادارو میشم اخرین دفه هم برای بارداریم باامپول شدم دکتری میشناسی اصلاح سبک؟

اره ازدواج نکردم .نامزد بودم بهم زدم این بلا از اون موقع اومد سرم من گرم بودم اونم گرم انگار بعد جدا ...

ببین بیشتر ازچیه برای من بخاطر استرس شدید و بعدم چاقی که از نارحتی واقعا اون چیزا رو حذف کن مصلا دکترم بمن گفت حتما هرروز پیاده روی داشته باشم و برم جلو اینه برقصم با لبخند و بخودم حس خوب بدم و رژیم داده بود بهم بدون دارو ...اگ اصلاح سبک داشته باشی جوشات و ریزش موهاتم صدرصد خوب میشه پیاده روی هم مصلاا. بعداز صبونه نیم ساعت بعدازظهر نیم ساعت. رقص و یوگام خوبه