2777
2789
عنوان

دیابت نوع دو

703 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من شش ماهی هست متوجه شدم دیابت نوع دو دارم قند ناشتا 140 قند دو ساعت پس از ناشتا 80 و قند سه ماهه 6.7

دکتر بهم متفورمین 1000 داد روزی دوتا بخورم ولی من چون پونزده سال هست افسردگی شدید دارم و آرامبخش های قوی میخورم دوتا متفورمین روی اعصابم اثر میگذاره روزی یک متفورمین 1000 میخورم سوالم هست این هست کسی تونسته با تغذیه دیابت نوع دو را درمان کند؟ و بهترین مارک دستگاه اندازه گیری قند در خانه چه مارکی هست؟ من دستگاه مارک کرسنس دارم ولی راضی نیستم دقیق نیست

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق بوقناق خیلیییی کمک کننده اس، همسرم سالهاست با این کنترل میکنه و دوچرخه سواری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عرق بوقناق خیلیییی کمک کننده اس، همسرم سالهاست با این کنترل میکنه و دوچرخه سواری

چقدر امضات قشنگ هست لذت بردم عزیزم ❤️

فقط کنترل

درمان نمیتونی با تغذیه و...

مجدد پیگیری کن ببین با یه متفورمین چجوریه اوضاع؟

اگر لازمه بیشتر شه

انسولین بده یا یه کاری کنه

باهاش صحبت کن که دارو اعصاب میخوری

و یه نکته مهمتر

تحت نظر یه روانپزشک خوب باش

شاید لازم باشه اون دارو بده

در کل فک نکنم شما بیماری جدی داشته باشی که تا همیشه مجبور باشی قرص اعصاب بخوری

مثلا دو قطبی یا......

چون نوشتید افسردگی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چقدر امضات قشنگ هست لذت بردم عزیزم ❤️

ممنون❤️

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مامان من از اینا که به دست وصله و قند رو رو گوشی نشون میده داره خیلی راضیه

اسمش نمیدونید چی هست و قیمتش چقدر هست؟

فقط کنترلدرمان نمیتونی با تغذیه و...مجدد پیگیری کن ببین با یه متفورمین چجوریه اوضاع؟اگر لازمه بیشتر ...

دو قطبی خفیف دارم عزیزم

دو قطبی خفیف دارم عزیزم

خب پس تحت نظر یه روانپزشک خوب

دارو رو هماهنگ کن

چراکه از این طرف نمیتونی چیزیو حذف کنی

یا متخصص داخلی باید یه فکری برای قندت کنه

یا روانپزشک با بازی کردن با داروها

یه کار کنه بتونی متفورمین رو به اندازه بخوری

حالا ایشالا

با همین یکی اوضاع اوکیه

ببین متاسفانه تست قند هایی ک الان توی بازاره دیگ مثل قدیم خوب و دقیق نیست

مجدد پیگیر ازمایش پیش یه متخصص خیلی ماهر داخلی باش

خب پس تحت نظر یه روانپزشک خوبدارو رو هماهنگ کنچراکه از این طرف نمیتونی چیزیو حذف کنییا متخصص داخلی ب ...

دو قطبی خفیف دارم عزیزم اگر داروهام را بذارم کنار اصلا حال و روزم را نمی فهمم داد میزنم می شکنم مرتب میخوام خودم را از بالکن پرت کنم افکار خودکشی خیلی بهم دست میده بلا نسبت شما کلا میشم یک دیوانه تمام عیار سه بار کنار گذاشتن دارو را امتحان کردم حالم خیلی خیلی بد شد که بعدش فقط خدا را شکر کردم که این داروها هست که بتونه امثال من را کنترل کنه

دو قطبی خفیف دارم عزیزم اگر داروهام را بذارم کنار اصلا حال و روزم را نمی فهمم داد میزنم می شکنم مرتب ...

اره قشنگم متوجه وضعیتت هستم

سر همین گفتم

نمیشه بذاری کنار

باید دیابت رو متخصص داخلی چک کنه ببینه با یه متفورمین چقدر کنترل شده