2777
2789
عنوان

دیابت نوع دو

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 18 پست
خب پس تحت نظر یه روانپزشک خوبدارو رو هماهنگ کنچراکه از این طرف نمیتونی چیزیو حذف کنییا متخصص داخلی ب ...

آخه متاسفانه یکی از داروهایی که می خورم به نام الانزاپین از عوارضش این هست که قند میبره بالا ولی روانپزشکم میگه بالا بودن قندت ربطی به این دارو نداره و تو باید هر جور شده این دارو را بخوری

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
آخه متاسفانه یکی از داروهایی که می خورم به نام الانزاپین از عوارضش این هست که قند میبره بالا ولی روا ...

اگر تهران هستی

با امیررضا علوی

روانپزشک یه ویزیت بشو

خدا لعنتشون کنه نت رو هم قطع کردن

بخوای زنگ میزنم دوستم شماره منشیش رو میگیرم

برای ویزیت تلفنی

چون دوست منم وضعیتش مثل شماست

مبتلا به دوقطبی هستش

ولی وخیم تر

پزشکش بهش دارو اشتباهی داده بود قبلا.....

لیتیوم و... که نباید بدون بستری میداد

عارضه زیادی براش داشت

مساعد نبود

روانشناسش همین امیررضا علوی رو بهش معرفی کرد

و تونست عارضه رو براش از بین ببره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تهران هستیبا امیررضا علویروانپزشک یه ویزیت بشوخدا لعنتشون کنه نت رو هم قطع کردنبخوای زنگ میزنم د ...

ممنون عزیزم خیلی لطف می کنید من ساکن اصفهان هستم اگر بشه باهاشون تلفنی صحبت کرد خوبه

اگر تهران هستیبا امیررضا علویروانپزشک یه ویزیت بشوخدا لعنتشون کنه نت رو هم قطع کردنبخوای زنگ میزنم د ...

وای یک دکتر دیگه غیر از دکتر خودم که چهارده سال هست پیشش میرم تعریفش را شنیده بودم رفتیم پیش اون دکتر بهم روزی دو تا لیتیوم داد من فقط یک هفته روزی یکی تونسته بخورم ولی حالم آنقدر بد شده بود و حال و روزم را نمی فهمیدم که چاقو را برداشتم خودم را بکشم مامانم با جیغ و گریه چاقو را از دستم گرفت چندبار هم اومدم خودم را از بالکن پرت کنم متوجه شدند گرفتند دوباره برگشتم پیش دکتر خودم لیتیوم را قطع کرد و داروهای دیگه بهم داد تا حالم بهتر شد