سلام بچه ها من اپیلاسیون کردم دو هفته پیش بعد جوش زد من دست نزدم تا جوشا خودش بره ولی الان بدنم پر از لکه قهوه ایه جوش شده چیکار کنم بنظرتون ...حموم میرم عصابم بهم میریزهههه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم عزیزم...ولی از دفعه های بعدی وقتی که اومدی خونه از این روغن کودک ها که دارای آلوورا هم هست سبز رنگه به تمام جاهایی که اپلاسیون کرده بزن...چون ضد التهاب هست خیلی خوبه
منم یه بار با موم بازوهامو زدم بعد پر جوش قرمز شد و لک رفتم دکتر بهم یه کرم داد خوب شد خودش
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت