2777
2789
عنوان

پوست

143 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من اپیلاسیون کردم دو هفته پیش بعد جوش زد من دست نزدم تا جوشا خودش بره ولی الان بدنم پر از لکه قهوه ایه جوش شده چیکار کنم بنظرتون ...حموم میرم عصابم بهم میریزهههه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای جوشاس دیگه  باید ژل بهد اصلاح و این جور چیزا میزدی بعدش حالام برو دکتری لیزی چیزی

زدم ولی نمیدونم چرا جوش زد

راه خونگی بلد نیسی؟

هزینه لیزر خیلیه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

نمیدونم عزیزم...ولی از دفعه های بعدی وقتی که اومدی خونه از این روغن کودک ها که دارای آلوورا هم هست سبز رنگه به تمام جاهایی که اپلاسیون کرده بزن...چون ضد التهاب هست خیلی خوبه

خدایا شکرت❤️

برو دکتر پوست 

منم یه بار با موم بازوهامو زدم بعد پر جوش قرمز شد و لک رفتم دکتر بهم یه کرم داد خوب شد خودش

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ممنون عزیزم

خواهش میکنم 😊 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت