2777
2789

فسنجون ملس دوس ندارم ترش درس میکنم درنتیجه تاپیکو ترک میکنم 😁💓

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردو رو اسیاب کن. برای هر نفر ۵۰ گرم. حسابی مولینکس کن که کاملا له شه و بین انگشتا مثل خمیر. پیاز رو هم مولینکس کن. توی آب حل کن بزار بجوشه. مرغ رو سرخ کن یه کم و دو ساعت آخر بزار توی فسنجون بزار بپزه. رب انار هم اضافه کن. ادویه نمک، فلفل و گلپر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فسنجون از گردو و گوشت و پیاز داغ و رب اناره

ملسیشم به رب انارت بستگی داره،اگه رب انارت ترشه کم کم شکر یا نبات اضافه کن مزه کن تا به مزه دلخواهت برسی

من عاااشق زمستونم❤️

یه پیاز متوسط رو رنده کن (رنده متوسط ( همراه با آبش با یه قاشق روغن تفت بده که کمی طلایی بشه .گردو رو هم اضافه کن و کمی تفت بده ولی با شعله نسبتا کم و به مدت ۵ دقیقه .بعد روش آب جوش بریز و درشو نیمه بذار که ۲ ساعت گردو بجوشه تا روغن بندازه . از یک ساعت که گذشت می تونی توش هر از گاهی یخ بندازی که خوب روغن گردو خارج بشه و فسنجون به روغن بیافته

چند تا تکه مرغ رون و سینه هر چی دلخواهته از چند ساعت قبل با زعفران ونمک وفلفل مزه دار کن و با یه کم روغن تفت بده سرخ نکنید! بعد از ۲ ساعت به گردو ها اضافه کن و بذار مرغا توی گردو بپزم. نیم ساعت اخر رب انار رو کم کم اضافه کن ۷ تا ق پر بزن اگه لازم داشت آخرای کار دوباره بهش اضافه کن چون یوهو فسنجونت سیاه میشه. بسته به اینکه رب انارت کیفیت خوب داشته باشه غلیظ باشه یا رقیق اندازه ش فرق داره .۱۵ دقیقه آخرم اگه دیدی رنگ نداره بهش دوباره رب انار بزن و اگه دیدی ترشه یک تا ۳ ق غ شکر بزن وبذار به غلظت برسه .فقط خیلی سفت برندار چون بعدش غلیظ تر میشه

اهان راستی گردو زود میسوزه موقع تفت دادن مدام همش بزن

و پخت یه فسنجون جا افتاده در کل حدود ۴ ساعت زمان می بره .۲ ساعت روغن انداختن گردو و ۱.۵ هم پخت مرغ داخلش و نیم ساعت هم اگه اب خورش زیاد بود ....

نیم ساعت اخر دوباره یخ بنداز و در قابلمه رو نذار که همه روغن ها جمع بشه روی خورش🥰 اگه از روغن خوشت نمیاد که یخ ننداز .من برای این مقدار گردو دو تا رون و یه تکه سینه مرغ میندازم که رون رو دوقسمت می کنم و سینه رو ۴ قسمت که کوچکتر بشه بعضی حبه حبه می کنن سلیقه ای .امیدوارم دوست داشته باشی