2777
2789
عنوان

از این که پیر بشم خیلی میترسم

742 بازدید | 63 پست

تو این یکی دو هفته گذشته خیلی تحت فشار روانی بودم. میترسم پیر و چروکیده بشم. خدایی نکرده یائسه بشم بدون اینکه ازدواج کرده باشم و بچه دار شده باشم🥲 همه چی برام شده آرزو از خریدن یه گوشی میان رده گرفته تا کار و درآمد و تشکیل خانواده و...

احساس میکنم یه مُرده ی متحرکم

دیگه هیچ امیدی واسم نمونده

لطفاً کاری نکنید که تاپیکم بترکه فقط خواستم درد دل کنم 🥲💔😭😭

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جبرجغرافیایی💔

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
دارم به این فکر میکنم که زندگی به هر قیمتی ارزش نداره 🥲

هنوز خیلی کوچیکی واسه این فکرا

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
منم میترسیدم ولی با این اتفاقت گذشته و گرونی دیگه بیخیال نا امید و افسرده

کاش میشد بی خیال شد آخه مگه میشه انگار گروگان گرفته شدیم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

تو الان کلی سال های قشنگ پیش روته، از این فکرا نکن هم ازدواج میکنی هم بچه دار میشی. تا پیری تم خیلی فاصله داری نترس

تو جوونی ورزش کن که بدنت خوب بمونه ، صورت و هم بعدا با جراحی میشه درست کرد

دنبال این باش که یه کار خوب پیدا کنی و درآمد داشته باشی این از همه چی مهمتره

من ۲۱ ام تازه مثلا اول جوونیمونه ولی هر چی بدبختی بود دیدیم

50 سالگی یائسه میشن.....این فکرا چیه میکنی تازه از نوجوانی اومدی به جوانی

آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز