2777
2789
عنوان

ناخن کاشت

250 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کیا ناخن کاشت دراوردن چجوری درد داره بعدش چجوریه ناخن خودت من سه سال کاشت دارم میخوام بردارم ولی نمی دونم چجوریه؟؟؟؟

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

من ناخن کارم بهت میگم الان

کمی روی مواد رو باسوهان برقی نازک میکنن،بعد پنبه اغشته به الکل ۱۰۰درصد روی ناخن میذارن ومیپیچن توی فویل،بعد از ۲۰دقیقه کندده میشه،یه مانیکور سطحی میشه و تماممم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

اونجوری که فکر میکنی نیست عزیزم دیگه نرو ترمیم بلند که میشه فقط کوتاه کن تا کلا بلند بشه و در میاد ناخن خودت تا به دروره که کامل بلند بشه خیلی نرم میشه من ۴ ماهه در اوردم بعد ۵ سال

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ناخن کارم بهت میگم الان کمی روی مواد رو باسوهان برقی نازک میکنن،بعد پنبه اغشته به الکل ۱۰۰درص ...

نه این خوب نیست دختر عموم این کارو کرد ناخنای خودش بر فنا رفت 

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
نه این خوب نیست دختر عموم این کارو کرد ناخنای خودش بر فنا رفت 

اینجوری خوب نیست که گلم اینمدلی ریمووو میشه،

ناخن هاش برفنا رفت چون ناخنکارش صدف ناخن هاشو از بین برده با سوهان کشی

اینجوری خوب نیست که گلم اینمدلی ریمووو میشه، ناخن هاش برفنا رفت چون ناخنکارش صدف ناخن هاشو از بین ب ...

نمیدونم والا شاید حق با شماست ولی من گذاشتم خودش بلند شد خیلی راحت و بدونه درد 

منم برام مدل همین خانم ناخن کار که الان توضبح داد ریموو کرد

اصلا بر فنا نرفته، یه کم نازکه ولی ظاهرش خوبه کاملا

دوباره یکی دو ماه دیگه میرم کاور

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

[QUOTE=58804872]نمیدونم والا شاید حق با شماست ولی من گذاشتم خودش بلند شد خیلی راحت و بدونه درد [/Q

اره دیگه

اونم صبر میخواد چون طول میکشه کمی

چرا میخوای ورداری بده عایااا؟؟چون من تازه میخوام بکارم میپرسم...

هر چند وقت یه بار استراحت میدن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

اگر فرم ناخن هاتون و رشدشون خوبه کاشت نکنیم و ژل پولیش یا ژلیش کنین

چند لایه ژل مثل لاک میاد روی ناخنتون رو پوشش میده،با استون پاک نمیشه و استحکام میده به ناخنتون،ولی ۳هفته ۱بار باید ترمیم بشه،

دردسرش از کاشت کمتره

ناخنات اذیت نبودن؟قارچ و اینا نگرفت ناخنت؟چند وقت یه بار میرفتی واسه ترمیم؟

یه بار تو عید چون هوا گرفت و ناخنکارم نبود قارچ گرفت ولی در کل خوب بود

اذیت نبودم 

۲۰ و چند روز یک بار