naaaaaaz مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 469 عنوان ناخن کاشت | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست سلام دوستان کیا ناخن کاشت دراوردن چجوری درد داره بعدش چجوریه ناخن خودت من سه سال کاشت دارم میخوام بردارم ولی نمی دونم چجوریه؟؟؟؟ واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖 1397/02/20 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanoy عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 602 من دیشب چاقو انداختم زیرش کندم😐😐😐😐 منم همین کارو کردمالبته با کمک استون ۱۰۰٪😁
asalbano0o0o عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 منم ۴ سال بود کاشت داشتم به خاطر بارداری ریموو کردم درد نداره اصلا برو بده ناخن کارت برات دربیاره ... تو بارداری مگه باید ریموو کرد ناخنهارو؟ جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙
گل_گلدون۶۸ عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3417 تو بارداری مگه باید ریموو کرد ناخنهارو؟ بله عزیزمحتی لاکم میگن نزنین🤦🏻♀️
naaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 469 ممنونم ازتون منم بخاطربارداری میخوام برش دارم وگرنه عاشق ناخنامم 😔😔 واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
naaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 469 من دیشب چاقو انداختم زیرش کندم😐😐😐😐 درد نداشت واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
naaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 469 اونجوری که فکر میکنی نیست عزیزم دیگه نرو ترمیم بلند که میشه فقط کوتاه کن تا کلا بلند بشه و در میاد ن ... خودمم ب همین فکر میکردم چند وقت طول کشید مال شما واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
aziaz عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 864 خودمم ب همین فکر میکردم چند وقت طول کشید مال شما بستگی به رشد ناخونات داره من دو ماه بعد اخرین ترمیم دیگه خلاص شدم از دستشون من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...
asalbano0o0o عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 بله عزیزم حتی لاکم میگن نزنین🤦🏻♀️ 😢😢😢 جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙