2777
2789
جواب آز +بود😍عکس العمل شوشو رو بگو

اونکه تو خونه اصن کار نمیکرد از دیشب کار میکنه و همش ذوق داره و دعا میکنه چندقلو باشه وااای

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه تو خونه اصن کار نمیکرد از دیشب کار میکنه و همش ذوق داره و دعا میکنه چندقلو باشه وااای

الههههههی عزیزم خیلی برات ذوق میکنم از این دوران شیرین و نابت لذت ببر،همسرت هم معلومه عاشق زن و بچشه که از همین حالا داره پدر بودن و تمرین میکنه و میخواد مامان بچه اش تو این دوران راحت باشه،خدایا شکررررت به خاطر این خوشی

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
الههههههی عزیزم خیلی برات ذوق میکنم از این دوران شیرین و نابت لذت ببر،همسرت هم معلومه عاشق زن و بچشه ...

قربووون مهربونیات

قربووون مهربونیات

خدانکنه مامان خانم،دستت و بذار روی دلت و از فرشته کوچولوت بخواه که خدا نی نی خاله ملورینش هم الان توی دلش گذاشته باشه چون فردا موعدمه و میخوام تست کنم و بیام بگم منم به مامان ها ملحق شدم ،خدایا شکرت که همچین حس زیبایی و واسه ما زنها دادی ،شکررررررت

خدانکنه مامان خانم،دستت و بذار روی دلت و از فرشته کوچولوت بخواه که خدا نی نی خاله ملورینش هم الان تو ...

انشاالله عزیزم بحق همین ساعت نزدیک اذان خدا ی نی نی تو دلت گذاشته که قشنگترین حس دنیارو تجربش کنی 

انشاالله عزیزم بحق همین ساعت نزدیک اذان خدا ی نی نی تو دلت گذاشته که قشنگترین حس دنیارو تجربش کنی&nb ...

عزیزم تیکر خوشگل بارداریتو بذار،خیلی حس خوبی میده

عزیزم تیکر خوشگل بارداریتو بذار،خیلی حس خوبی میده

گذاشتم عزیزم مرررسی که گفتی

انشاالله تیکر بارداری خودت😗😗

گذاشتم عزیزم مرررسی که گفتی انشاالله تیکر بارداری خودت😗😗

انشالله،امروز 26 پریودمه بی بی زدم خط دوم خیلی کم رنگ افتاد،نظر شما چیه ؟بی بی چکتون کی مثبت شد پررنگ بود یا کم رنگ،دل تو دلم نیس مامان خانم

گذاشتم عزیزم مرررسی که گفتی انشاالله تیکر بارداری خودت😗😗

اولین روز آخرین پری1اردیبهشت بود دوماه پیش متفورمین و دوفاستون میخوردم 26روزه پریود میشدم این ماه فقط متفورمین خوردم ولی باتوجه به آخرین پری به موعدم یک هفته مونده،تا اون موقع بی بی پررنگ میشه مثه بی بی شما،زود بوده الان؟

اولین روز آخرین پری1اردیبهشت بود دوماه پیش متفورمین و دوفاستون میخوردم 26روزه پریود میشدم این ماه فق ...

عزیزم انشاالله که خطش درسته و پررنگترم میشه

من دقیقا روز موعدم گذاشتم البته ۳۱ روزه

فک کنم آزمایش نشون میده

ولی اگه تحملشو داری بمون دوروز دیگه هم تستو امتحان کن انشاالله که مامانی این ماه عزیززم

عزیزم انشاالله که خطش درسته و پررنگترم میشه من دقیقا روز موعدم گذاشتم البته ۳۱ روزه فک کنم آزمایش ...

مرسی عزیزم،همین کارو میکنم ،شما رفتی دکتر واسه گرفتن مکمل های بارداری؟اگه سختت نیست بیا و تو تاپیک از کارایی که الان بارداری انجام میدی بگو از اینکه وقتی فهمیدی بارداری اولین بار کی رفتی دکتر ،چیا بهت داد،تاریخ اولین سونو واز این چیزا،خیلی خوشحال میشم بشنوم💕💕

مرسی عزیزم،همین کارو میکنم ،شما رفتی دکتر واسه گرفتن مکمل های بارداری؟اگه سختت نیست بیا و تو تاپیک ا ...

چشم عزیزم

شنبه رفتم دکتر بهم ی آزمایش کامل داد و گفتش که ۷ خرداد که میشه اولین روز هفته هفتم برم سونوی اول

مکمل هم فقط اسید فولیک داد با ی قرص پرگنالایف (مولتی ویتامین بارداریه)

امروز رفتم واسه آزمایشا همه چی کامل بود سه بار با فاصله ی ساعت خون گرفتن ازم حالا باید بمونم تا ۷ خرداد که با جواب سونو و ازمایش برم دکتر

سوالی بود حتما بپرس عزیزم