2777
2789
چشم عزیزم شنبه رفتم دکتر بهم ی آزمایش کامل داد و گفتش که ۷ خرداد که میشه اولین روز هفته هفتم برم سو ...

مرسی که خیلی خوب توضیح دادی،انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم،خدایا شکرت به خاطر این هدیه ی ناب❤❤❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مرسی که خیلی خوب توضیح دادی،انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم،خدایا شکرت به خاطر این هدیه ی ناب❤❤❤

عزیززززی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی شما کمرت یا زیر دلت درد نمیکنه؟

زیردلم فعالیت کنم درد میگیره اینجوری گاهی تیر میکشه ولی کمرم اکثر اوقات درد میکنه ولی از امروز زده به جفت پاهام انگار یه پیاده روی سنگین رفتم و عضلات رانم کشیده شده

زیردلم فعالیت کنم درد میگیره اینجوری گاهی تیر میکشه ولی کمرم اکثر اوقات درد میکنه ولی از امروز زده ب ...

منم کمر و ران و زیر دلم درد میگیره وقتی سرپام،مرسی که گفتی❤

عزیزم چ خبر؟رفتی سونو واسه دیدن قلب نی نی؟

اره  عزیزم خداروشکر قلبش ضربان داشت ولی چون تو هفته ۷دبودم شنیده نشد

عزیزم چ خبر؟رفتی سونو واسه دیدن قلب نی نی؟

عزیزم تیکرتو دیدم بی نهایت خوشحال شدم انشاالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی❤️❤️

عزیزم تیکرتو دیدم بی نهایت خوشحال شدم انشاالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی❤️❤️

مرسی عزیزم،انشالله،راستی من دوقلو باردارم😉ازخدا میخوام بارداریمو به سلامت بگذرونم و بچه هام سر وقت به دنیا بیان،نی نی توچیکار میکنه ؟اوضاع چطوره؟

مرسی عزیزم،انشالله،راستی من دوقلو باردارم😉ازخدا میخوام بارداریمو به سلامت بگذرونم و بچه هام سر وقت ...

واااای چه عااااالی خیلی خوشحاااال شدم وووویی دوقلوووو

نی نی منم خوبه خداروشکر ی هفته دیگه باید برم غربالگری اول لکبینیمم خوب شد شکر خدا

انشاالله نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت مامان جونی

واااای چه عااااالی خیلی خوشحاااال شدم وووویی دوقلوووو نی نی منم خوبه خداروشکر ی هفته دیگه باید برم ...

مرسی گلم،خدا روشکر،انشالله همه چی خوب پیش میره وهمون جور که خدا خودش داده،مواظبشون هم هست وبا کمکش به سلامتی به دنیا میاریم،خدایا شکرت به خاطر این فرشته های نازی که بهمون دادی😍😍😍

مرسی گلم،خدا روشکر،انشالله همه چی خوب پیش میره وهمون جور که خدا خودش داده،مواظبشون هم هست وبا کمکش ب ...

واقعا خداروشکر

مرررسی عزیزم❤️❤️