2777
2789
عنوان

یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفت این ازدواج ها باید با شناخت و عاقلانه باشه

من تو اقوامم ۴ نفرشون که دوست بودن زندگی بدی داشتن و سه نفرشون جدا شدن یکیشون هنوزم بعد ۱۷ سال جنگ دارن

ولی بقیه که سنتی ازدواج کردن زندگی خوبی دارن خداروشکر

۲ نفر هم که با دوستی ازدواج کردن خداروشکر زندگی خوبی دارن

چون یکیشون عاقلانه پیش رفتن

یکیشون هم دختره خیلی تحملش بالاست و خوبی از دختره اس که زندگی رو نگه داشته

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

یک معلمی بچه ها ازش پرسیدن لینو گفت

برای بچه ها اره درست گفته اصلا تا قبل سن ۲۰ سالگی دوستی اشتباهه

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

هیچ موضوعی نسخه کلی نداره!! رعایت حدود و آشنایی طی دوره ایی کوتاه، داستانی با پایان باز اشتباهه. ...

ببخشید راجبه امضاتون یه نکته ای بود که بنظرم قشنگ اومدگفتم بگم ،قصد توهین یا مسخره کردن ندارم ولی چیزی که من توی نی نی سایت دیدم هرکی تایپیک خودکشی زد یا ازغماش گفت یه عده بهش هجوم بردند که کمبود داره و مشکل روانی کاره شما اون چند نفری که کمک کردن تا اون شخص منصرف بشه کاملا قابل تحسینه

آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻

دوستی از این جهت بده که بیستر دختر وابسته میشه بعد چشم به همه ایرادات پسر میبنده شما دقت کنید برا خواستگار سنتی اونقدر که شرط نمیزارن برا دوستی نمی زارن

روانشناسا میگن تو دوستی بیشترین ضربه رو دختر میبینه بعضی وقتها خانواده پسر ناراضی هستن و تا اخرم عروس رو اضافه میبینن

ولی وقتی مادر داماد با توجه به اخلاق رفتار پسرش و سلیقه خودشن انتخاب میکنه در اینده حمایتم بیشتر میکنند

در کل خوشبختی بدبختی به انعطاف پذیری هر دو طرف صبر و تحمل افراد بستگی داره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا