2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 70 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این جریان چیه بعضی پسرا میگن وقتی صدات رو میشنوم یا میبینمت اونجوری میشم؟

دوست پسر من ، لانگیم ، میگه وقتی تصویری میبینمت یا وقتی که تلفنی حرف میزنیم اونجوری میشم

حتی بعضی وقتا تو تماس تصویری همش دستش اونجاشه

یعنی چی اینا؟

انقد حرفای عاشقونه میزد☺️ من عاشق چشماتم تورو دیدم نیمه گمشدمو فهمیدم پیدا کردمعاشق بوی بچه ام عاشق ...

بنظرم ربطی نداره

من پارتنرم قبلیم اولین دختری که اومد تو زندگیش من بودم

از بچگی هم باهم بزرگ شدیم

همه چیو با خودم یاد گرفت ولی اخر سر بعد پنج سال خیانت کرد بهم

تازه من انقدر بهش اعتماد داشتم و میگفتم اهل اینچیزا نیس که نفهمیدم شش ماه با طرف بوده

بعد شش ماه فهمیدم

الانم که تو رابطم پارتنرم خیلی تجربه داره و نه اذیتم میکنه نه اهل خیانته

بنظرم به خوش زبونی و اینچیزا نیست

بنظر من پسری که عادت داشته باشه به همزمان حرف زدن با چند تا دختر و وابسته باشه اونه که نمیتونه متعهد باشه چون عادت کرده به تنوع

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

انقد حرفای عاشقونه میزد☺️ من عاشق چشماتم تورو دیدم نیمه گمشدمو فهمیدم پیدا کردمعاشق بوی بچه ام عاشق ...

وای دقیقااااا من ک فهمیدم این مدلس اینجوریه همزمان با ۵،۶ نفره هرشب یکی وسطش بیزی هم میزنه😐😂🤦🏻♀️اها قرص و مواد و همه چی هست زن باز قهاره

همه چی به چشم و دل سیر بودن طرف برمیگرده

حالا یکی احساساتیه یکی هم احساساتی نیست شما میزاری پای بلد نبودنش ولی اصلا ربطی نداره

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.