2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 70 پست
انقد حرفای عاشقونه میزد☺️ من عاشق چشماتم تورو دیدم نیمه گمشدمو فهمیدم پیدا کردمعاشق بوی بچه ام عاشق ...

وای خط آخرت تا ابد حقققققق همین زبون بازا همهههه یا دختر بازن یا زن باز🥲🤌🤌🤌🤌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد حرفای عاشقونه میزد☺️ من عاشق چشماتم تورو دیدم نیمه گمشدمو فهمیدم پیدا کردمعاشق بوی بچه ام عاشق ...

ببین حققققققق میگی قشنگ

قشنگترین کامنت نی نی سایت

هرچی زبون باز تر عوضی تر و حیله گر تر

منم تجربش کردم👌

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

هر چقدر بیشتر این حرفارو بزنه یعنی بدتره

اصلا یه نشونهست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بخشیدی یا جدا شدی؟🙄 و دوباره تکرار کرد؟ من ک به نظرم ادم خائن بعیده درست بشه

دارم جدا میشم

عاشقش بودم با همه چی کنار امدم ولی تا فهمیدم داره خیانت میکنه بخدا همون لحظه مهرش از دلم رفت

واای جمله ی آخرت حقه بخدا

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

و یکسری مردا هم هستن خودشیفته هستن و واسه دیگران زبون باز هستن ولی برا زن خودشون انگار لال هستن و زخم زبون زن. زندگی با این مردها واقعا سخته