چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اره تقریبا ی جوره مگه اینکه کسی خیلی دندوناش مشکل داشته باشه بهتره جای معتبر تری انجام بده من خیبی ک ...
منم بین قیمت مناسب و قیمت بالا و دکتر مطرح موندم دکتر خوبم میگن کاراموزاش انجام میدن نمیدونم چه کنم
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
بستگی به دندونای خودت داره واینکه کجا بری ولی اینو بدون فقط هزینه ارتودنسی نیست قبلش که کلی عکس باید بگیری بعد وضعیت ترمیم دندونات مشخص شه ایا نیاز داری یا ن بعد کشیدن دندون داری طی درمان یا همون اول عقلاتم باید دربیاری اخرشم که باید فیکس وپلاک بگیری هزینش جداست در کل قسطی برات انجام میدن ولی گوشه کنار تا اخرش خرجه
خب باید دکترش خوب باشه که بفهمه چجوری سیم رو شل و سفت کنه که زودتر و بهتر جواب بده
دکتر خوب قیمتش خیلی بالاست دوستمم میگفت کاراموزاش انجام میدن
دندونامم خیلیی بهم ریخته نیست بازم نمیدونم...
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
منم بین قیمت مناسب و قیمت بالا و دکتر مطرح موندم دکتر خوبم میگن کاراموزاش انجام میدن نمیدونم چه کنم
کلا ارتودنسی همینه دکتر فقط اول براکتارو میذاره و جلسات بعد طرح درمان میده ینی دکتر مشخص میکنه الان چه سیمی بذارن عوض کردن سیما با دستیاره مگه جاهایی که بیمار کمه وتازه مطب زدن دکتر همه کاراشو خودش میکنه نگران نباش جای خوب برو
کلا ارتودنسی همینه دکتر فقط اول براکتارو میذاره و جلسات بعد طرح درمان میده ینی دکتر مشخص میکنه الان ...
پیش دکتری که خودش سنش بالاس و خودش انجام میده برم؟ هزینشم خوبه؟
پیش دکتری که خودش سنش بالاس و خودش انجام میده برم؟ هزینشم خوبه؟
ببین عزیزم اگه دکتر متخصص ارتودنسیه وبیمار زیاد داره مطمئن باش فقط براکتارو خودش میذاره بقیه کارا رو میگه دستیاراش انجام بدن ایشون شاید دندانپزشکه متخصص ارتودنسی نیست اینا باهم فرق دارنا حواست باش