2789
عنوان

ارتودنسی

372 بازدید | 42 پست

سلام

راستش یه سوال در مورد ارتودنسی داشتم.

اینکه بعضیا هر چند ماه یکبار میرن اون رنگ قسمت مربعی ارتودنسیشون رو عوض میکنن چه جوریه؟ باید هزینه ای بدی؟

از هزینه ی کلا ارتودنسی و اون عوض کردن رنگش خبر دارین؟؟

من اگه قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم🔫🔗

عزیزم شما اگه قسطی بخوای انجام بدی هر ماه باید ی هزینه ای پرداخت کنی ربطی ب اونا نداره هزینه ی ارتودنسی ام الان فک کنم بالای 50 باشه بستگی داره کجا بری

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه قسطی کنه هرماه که میری کشتو سفت یا عوض میکنن قسطشو میدی

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

اونا اسمش کشه

و خب اولش ازت یه مبلغی میگیرن بعد هر سری اونا رو عوض میکنی انگار قسط میدی من چون ۳ سال پیش ارتودنسی کردم ۵۰۰ میدم ولی الان فکر میکنم هربار ۲ میلیون باشه اولشم نمیدونم الان چقد میگیرن

عزیزم شما اگه قسطی بخوای انجام بدی هر ماه باید ی هزینه ای پرداخت کنی ربطی ب اونا نداره هزینه ی ارتود ...

بنظرت فرق داره کجا انجام بدی ارتو مگه یجور نیست؟

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بنظرت فرق داره کجا انجام بدی ارتو مگه یجور نیست؟

اره تقریبا ی جوره مگه اینکه کسی خیلی دندوناش مشکل داشته باشه بهتره جای معتبر تری انجام بده من خیبی کم مشکل داشتم اون زمان ی جا رفتم ک مناسب بود قیمتش

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است