2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂😂😂😂من سه قسمت اونم همش زدم جلو دیدم و اونم خیلی جاهاشحرص خوردما🫥 بعدشم عذاب وجدان وقتی که ...

عزیزم برای سرگرمی خوبه دیگه کار دیگه ای مگه داریم 🤣 خوبه یه بهونه ای برای صحبت هم میشه

😂😂😂😂😂😂من سه قسمت اونم همش زدم جلو دیدم و اونم خیلی جاهاشحرص خوردما🫥 بعدشم عذاب وجدان وقتی که ...

منم اوایل میزدم جلو بعد دیگه دعوا وتنش زیاد شد و این که تو اینستا تیکه های ازش میدیدم کنجکاو میشدم کامل میدیدم ببینم داستان چی بوده

عزیزم برای سرگرمی خوبه دیگه کار دیگه ای مگه داریم 🤣 خوبه یه بهونه ای برای صحبت هم میشه

چند سالتونه مگه؟

درس اینا حتما ندارین

بجای اون ادم میتونه بره کلی خوش گذرونی مفید بکنه😐🤣

چند سالتونه مگه؟درس اینا حتما ندارینبجای اون ادم میتونه بره کلی خوش گذرونی مفید بکنه😐🤣

من ۱۸ سالمه درس میخونم بیرون میرم کل کافه و پاساژ های شهر رو فتح کردم پانصد تا فیلم و سریال هم میبینم بازم وقت اضافه دارم خب 🫠 کتاب هم میخونم

دیگه اگه بذارن هم بخاطر ثوابش میذارن وگرنه یوتیوب پول بابت کاربرای ایرانی که با فیل.ترشکن میرن نمیده😂

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند