2777
2789
منم در مورد این سیاست یوتیوب شنیده بودم ولی نمیدونستم چقدر واقعیت دارهبا این کار گروه عشق ابدی مشخص ...

بله چون یوتیوب از این راه کسب درآمد میکنه و به برنامه ها یا آیدیهایی که ویوی بالایی دارن پول میده
یوتیوب پول عشق ابدی رو قطع کرد اونم براش نمیصرفید مارو قطع کرد (چون ما مخاطب واقعی به حساب نمیایم)

ول کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله چون یوتیوب از این راه کسب درآمد میکنه و به برنامه ها یا آیدیهایی که ویوی بالایی دارن پول میدهیوت ...

عشق ابدی سر فصل اول و ویو های خیلیییی بالاش خیلی زیاد درآمد داشت که فک کنم با درآمد همون ده فصل هم میتونن بسازن🫠

بله چون یوتیوب از این راه کسب درآمد میکنه و به برنامه ها یا آیدیهایی که ویوی بالایی دارن پول میدهیوت ...

مهم نیست همیشه یکی هست دانلود کنه بذاره تلگرامو اینستا ، مجانی ببینن مردم 😂😂

زبان انگلیسیتو تقویت کن کوچولویی که قشنگم

مرسی عزیزم ❤️

من از چهارسالگی کلاس زبان رفتم پارسال هم قبل اینکه ایلتس جمع بشه دادم ۷ شدم که خوبه خداروشکر مشکل زبان ندارم فعلا که وضعیت ارز و اینا خیلی خرابه نه میشه ارز خرید و نه فروخت 🥹

ان شالله به رشته ای و دانشگاهی ک دلت می خواد برسی و موفق بشی گلم

میخوام دندان پزشکی بخونم دانشگاه انگلیسی دبی که بعدش انتقالی بگیرم دانشگاه مرکز لندن خیلی راحت تره اینجوری ولی الان پوند خیلیییی بالا رفته حالا باید ببینم چی میشه 🥹🥹🥹