amir_ghazbani مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 22 عنوان بیاین صحبت کنید 659 بازدید | 46 پست حرف بزنین چخبر 1404/10/24 | 09:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 چرا درخاست دادی تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5460 چرا درخاست دادی چون هوله نمیدونی؟😔😔😔😂😂😂😂😂 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5460 چرا درخاست دادی فکر میکنی الان جواب میده؟😂😬 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 چون هوله نمیدونی؟😔😔😔😂😂😂😂😂 آخه تازه عضو شدهبذا از گرد راه برسی خستگی از تنت دربره بعد استارت بزن😁🤣😂😆 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 فکر میکنی الان جواب میده؟😂😬 ن فعلا ک آنلاینه و داره مکالمه ی من و تورو با دقت فراوون🤪میخونه🤣😁 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
amir_ghazbani مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 22 آخه تازه عضو شده بذا از گرد راه برسی خستگی از تنت دربره بعد استارت بزن😁🤣😂😆 گفتم دستم خورده توام بزار یکی جواب پیامتو بده بعد تند تند همون حرف قبلیو بزن😂
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5460 آخه تازه عضو شدهبذا از گرد راه برسی خستگی از تنت دربره بعد استارت بزن😁🤣😂😆 خیلییی هول تشریف دارن ۸۰درصد دکترا هول هستن😔😔😔😆😆😆😆😆😆 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5460 ن فعلا ک آنلاینه و داره مکالمه ی من و تورو با دقت فراوون🤪میخونه🤣😁 دقیقاااا😆😆😆😂 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 خیلییی هول تشریف دارن ۸۰درصد دکترا هول هستن😔😔😔😆😆😆😆😆😆 دکی نیس بابادکتر الان تو بیمارستان داره برنامه های بعدازظهرشو واس مطب ارنج میکنه🤕🤣 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 دقیقاااا😆😆😆😂 گلبونت گلبی🥰🦋 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
amir_ghazbani مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 22 خیلییی هول تشریف دارن ۸۰درصد دکترا هول هستن😔😔😔😆😆😆😆😆😆 شما اصن نشنیدی من چی میگم گفتم که زدم رو پروفایل دستم خورد وگرنه اصن من بلد نیستم درخواست دوستی بدم اینم ک الان گف متوجه شدم