2777
2789
ممنونم ازت عزیزم .اخه میدونی بعضیاش الکی الکی خراب شدو نشد ...اونارو میگم ...یا مثلا همبن مورد اخری ...

میدونم متوجهم.

اتفاقا خوندم تایپک قبلیت رو. تو اتفاقا بیش از حد تلاش کردی برای اون پسر...

همین خاستگار من که چند هفته پیش رد شد یه جورایی میگفت باید نوبتی پیام بدیم بهم. از من ۹ سال و نیم بزرگتر بود. هرچقدر فکر کردم دیدم نمیشه...

به خدا هیچی مثل عزت نفس نیست. اعتماد به نفس داشته باش. به خودت برس و خوشحال باش. قطعا مورد نظر پیدا میشه...

نه والا منم ۷۸ ام همه چیزم دارم از خانواده خیلی خوب تا تحصیلات خواستگارم دارم ولی اونی که دلم باشه ن ...

دقیقا منم همه چی دارم دقیقا قبلا کلی موقعیت خوبی داشتم چون ۲۰سالم بود نمیخواستم تشکیل خانواده بدم ولی الان چند سالی هست کسی نیست یه جوری پیشمونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ۷۸ هایی ۲تا ۳ تا بچه دارن من همه چی دارم تحصیلات کار ولی نمیدونم چرا نمیشه

همه ۶۵ های همسن من ازدواج کرده بودن و بچه هاشون ۱۰ ۱۵ ساله بودن

من ناراحت بودم فکر میکردم دنیا به آخر رسیده من تنها موندم

ولی گفتم، زمانش که برسه، ازدواج میکنی

آدمها شبیه هم نیستن

فکر کن من الان یک بچه ۱۳ ماهه دارم هنوز

دوستام بچه ۱۰ ساله ۱۵ ساله

میدونم متوجهم.اتفاقا خوندم تایپک قبلیت رو. تو اتفاقا بیش از حد تلاش کردی برای اون پسر...همین خاستگار ...

اخه میدونی این پروسه یکماااااه و نیم طول کشید 'همش تو سکوت و ابهام بودم .... اصلا هولم کرد 'رفتارش خیلی بد بود ...

من تماااام جونمو گزاشتم درست رفنار کنم .... ولی نمیدونم ... بخدا اونم مقصر بود ..💔😔

چجوری عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشم

همه ۶۵ های همسن من ازدواج کرده بودن و بچه هاشون ۱۰ ۱۵ ساله بودنمن ناراحت بودم فکر میکردم دنیا به آخر ...

چند سالتونه چند سالگی ازدواج کردین؟منم دقیقا فک میکنم دنیا به اخر رسیده

منی ک35 سالمه باید چی بگم پس؟ من ک اصلا حوصله ازدواج ندارم... مجردی ازادیش بیشتره. متاهلی باید حتی برا عملتم شوهرت اجازه بده رسما برده داری ه ازدواج های ما.

و تو جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق

منی ک35 سالمه باید چی بگم پس؟ من ک اصلا حوصله ازدواج ندارم... مجردی ازادیش بیشتره. متاهلی باید حتی ب ...

خب شما حتما احساس ضعف نمیکنی خیلیا انتخابشون مجردی هست اون فرق داره با من شما حوصله ازدواح نداری من بخاطر سنم غصه میخورم

اخه میدونی این پروسه یکماااااه و نیم طول کشید 'همش تو سکوت و ابهام بودم .... اصلا هولم کرد 'رفتارش خ ...

اون مقصر بود اتفاقا. تو اصلااا مقصر نبودی. از خداش باشه با تو ازدواج کنه...

فقط تو سعی کن به خودت برسی خوش پوش و خوش رفتار باشی قطعا از بین همکارا یا هر کسی که باهاش برخورد کنی بهت معرفی میکنن.

چند سالتونه چند سالگی ازدواج کردین؟منم دقیقا فک میکنم دنیا به اخر رسیده

من متولد ۶۵ هستم عزیزم

الان ۳۹ سالمه و یک پسر یک ساله دارم

شش سال قبل ازدواج کردم

یعنی وقتی ۳۳ ساله بودم

تازه اون موقع کرونا اومد و تالارها بسته شد

و من نتونستم لباس عروسی بپوشم

همین جوری رفتم خونه خودم

دیگه شرایط موقع ما همین بود

برای همین میگم نگران نباش

توکلت به خدا باشه

دعا کن پسر خوبی بیاد سراغت

و زندگیت پایدار باشه

اگه قرار به آدم بد و جدایی و طلاق باشه، امیدوارم قسمت هیچکی نشه

دقیقا منم همه چی دارم دقیقا قبلا کلی موقعیت خوبی داشتم چون ۲۰سالم بود نمیخواستم تشکیل خانواده بدم ول ...

ربطی به سن نداره

من روز به روز موقعیت هام بهتر شده با پسرای خیلی خوبی آشنا شدم همین امسال که گذشت در حدی که میگم خوب شد تو سن کم ازدواج نکردم اون موقع معیار هام پخته نبود به حد کافی

درسته قسمت نشده هنوز ولی موردای خوبی دیدم پس کاری بهت گفتم بکن تا نتیجه بگیری

من دکترای خواستگاری دارم خیلی حرفه ایم چون زیاد قرار آشنایی و خواستگاری رفتم

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

اون مقصر بود اتفاقا. تو اصلااا مقصر نبودی. از خداش باشه با تو ازدواج کنه...فقط تو سعی کن به خودت برس ...

ولی من اینو دوس داشتم .... باور کن اولش ازش خوشم نیومد .

بخاطر موقعیت و هدفای مشترکی ک داشتیم خوشم اومد ازش...

هی میگم کاش برگرده

همه ۷۸ هایی ۲تا ۳ تا بچه دارن من همه چی دارم تحصیلات کار ولی نمیدونم چرا نمیشه

مگه مسابقس دختر ://!

زندگی متاهلی هم همچین آسون نیست هر چی دیر تر بهتر

۲۶هم سنی نیست برا ازدواج