2777
2789
خب شما حتما احساس ضعف نمیکنی خیلیا انتخابشون مجردی هست اون فرق داره با من شما حوصله ازدواح نداری من ...

سنت کمه.... خیلی خاستگار خواهی داشت. من تو این سن خاستگار دارم

و تو جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مسابقس دختر ://!زندگی متاهلی هم همچین آسون نیست هر چی دیر تر بهتر ۲۶هم سنی نیست برا ازدواج

توی شهرستان خیلی زشته الان توی اینستا و جامعه ۸۴ ها هم ازدواج کردن و بچه دارن اطرافیانم غصه میخورن میگن شاید بختت بسته ست.

من حتی دکتری دانشگاه دولتی قبول شدم کارم دارم 🫠

خیلیم عالی. موفق باشی گلم مهم اینه جایگاه خوبی داری.

به خدا خیلی از دوستام و اطرافیانم ازدواج کردن و طلاق کرفتن. ما فقط یه طلاق جلو تریم 😂

خیلی هاشون هم که موندن تو زندگی از سر اجبار و تحمل. فقط الکی میگن خوبیم که کم نیارن و.... (البته استثنا هم هست)

بعد کسایی که یکم دیر تر نسبت به بقیه ازدواج میکنن به هر چیزی راضی نشدن. دوست صمیمی من وقتی نامزد کرد نامزدش گفته بود من همه کار کردم ولی تو نباید حتی با یه پسر حرف زده باشی. اگه یه پسر اینو به من بگه صد در صد کنسله. ولی خب اکثر کسایی که راحت بله دادن از خیلی از خطر قرمز ها گذشتن با از استاندارد هاشون کوتاه اومدن...

توی شهرستان خیلی زشته الان توی اینستا و جامعه ۸۴ ها هم ازدواج کردن و بچه دارن اطرافیانم غصه میخورن م ...

خب اشتباه کسی که متولد۸۴.کودک همسره بنظرم .تو هم که رسمتونه کاش زودتر به فکر ازدواج بودی که الان اذیت نمیشدی وگرنه سنی که نداری

توی شهرستان خیلی زشته الان توی اینستا و جامعه ۸۴ ها هم ازدواج کردن و بچه دارن اطرافیانم غصه میخورن م ...

منم شهرستانم درکت میکنم ولی خودمون نباید با فکر و خیال اذیت کنیم. میشه بلاخره تا کی میخواد نشه...

خداکنه

اهل کدوم شهری عزیزم؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
خب اشتباه کسی که متولد۸۴.کودک همسره بنظرم .تو هم که رسمتونه کاش زودتر به فکر ازدواج بودی که الان اذی ...

همیشه فکر میگردم خواستگار هست.توی ۲۰ سالگی تشکیل خانواده رو درست نمیدیدم.میدونی یه جوری خوددرگیری دارم همش خودمو سرزنش میکنم در صورتی که خانوادم میگن قسمنه

همیشه فکر میگردم خواستگار هست.توی ۲۰ سالگی تشکیل خانواده رو درست نمیدیدم.میدونی یه جوری خوددرگیری دا ...

اره عزیزم همش قسمته انشاالله برات بهترین رقم بخوره بلکه متوجه بشی به سن نیست وگرنه سنی هم نداری که خودت میگی

میشه اون کارایی که گفتی رو بگی بیزحمت ب منم

رابط های ازدواج شهر پیدا کنید براتون معرفی میکنند پیگیری باشید و خجالتی نباشید

تو این مسئله پافشاری کنید و پررو باشید😁 چون آمار ازدواج برای کل کشور کم شده

و اینکه اگر معرفی کردند تو جلسات حسابی به ظاهرتون برسید و حرف هاتو از قبل آماده کنید این دو نکته خیلی مهمه

جلسه اول دیدار جای کوچکترین اشتباه نیست 😁 منظورم برای مورد های خوبه نه همه

من دوستان مادرم معرف ازدواج بودن زیاد معرف میکردن منو

هر چند خودم نمیخوام دیگه

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

خیلیم عالی. موفق باشی گلم مهم اینه جایگاه خوبی داری.به خدا خیلی از دوستام و اطرافیانم ازدواج کردن و ...

دقیقا منم اینطوری بودم خانواده منممم همینو میگن میگن نباید به هرکی و هرچی بله داد

دقیقا منم اینطوری بودم خانواده منممم همینو میگن میگن نباید به هرکی و هرچی بله داد

خب دیگه همین دلیلشه. اگه ما هم مثل خیلیا راحت به هر چیزی بله میگفتیم چند تا بچه داشتیم... تنهایی بهتر از ازدواج اشتباهه. من که میگم نگران نباش. خودمم تو شهرستان زندگی میکنم اما خدا بخواد میشه. تو چیزایی داری که خیلیا تو حسرتشن.