2777
2789
علایم چی داری؟

سینه دردو و سنگینی زیر شکم نفخ شدید و اشتهای زیاد حس بویاییم رفته بالا.دومیمم 4 روز قبل موعد مثبت شد.اونم اورژانسی خوردم باردار شدم اینم خوردم کمی استرس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هست

پست اولم با کم کردن نورش خط دوم سیاهی معلوم بود و از موعدم گذشته بود برای آبان ماه بود و منفی اما این یکی اصلا نورشو دست کاری نکردم برای همین کمی شک دارم

پست اولم با کم کردن نورش خط دوم سیاهی معلوم بود و از موعدم گذشته بود برای آبان ماه بود و منفی اما ای ...

آره دیدم خط دومو

ولی وقتی میتونی بهش اطمینان کنی که بدون دقت خط واضح باشه

بعدم چه عجله ای داری که بفهمی

میخوای سقطش کنی؟

آره دیدم خط دوموولی وقتی میتونی بهش اطمینان کنی که بدون دقت خط واضح باشهبعدم چه عجله ای داری که بفهم ...

خودم میخوامش .بچه دوممو دوسالونیمه از دست دادم واقعا دلم میخواد بچه بیارم اما شوهرم میگ نه اگ بچه باشه سقط میکنم از لحاظ روانی داره بهم فشار میاره.میترسم نه میدونم باشه چی میشه شوهرم میندازش نه میدونم اگ نباشه من چقد قراره داغون شم

خودم میخوامش .بچه دوممو دوسالونیمه از دست دادم واقعا دلم میخواد بچه بیارم اما شوهرم میگ نه اگ بچه با ...

عزیزدلم بمیرم برای دلت

امیدوارم اونی که دلت میخواد بشه

شوهرتم ایشالا سخت نمیگیره بسپار به خدا

عزیزدلم بمیرم برای دلتامیدوارم اونی که دلت میخواد بشهشوهرتم ایشالا سخت نمیگیره بسپار به خدا

قربونت .همش میگ تاریخ تکرار میشه برامون دق بجون من میکنه

قربونت .همش میگ تاریخ تکرار میشه برامون دق بجون من میکنه

مردا خیلی ضعیفن حق داره بترسه

نمیدونم شوهرت چطوریه ولی اگه باردار بودی بهش نگو تا دوماه رو رد کنی اینطوری دیگه نمیتونه بگه سقط کن

اگرم میدونی بدتر میشه همون اول بگو ولی محکم بایست و بگو نگهش میداری

مردا خیلی ضعیفن حق داره بترسهنمیدونم شوهرت چطوریه ولی اگه باردار بودی بهش نگو تا دوماه رو رد کنی این ...

طوریه ک یه روز درمیون داره میره بی بی میگیره😐اینم از دستش در رفت وگرنه....من دوروز پیش زدم کامل منفی شد این دیشبیه رفت رو مخش.نمیدونم بخدا تهش چی میشه اصلا مکافاتی شده باهاش