2777
2789
عنوان

ریزش مو☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دو سه هفته ای قرص مکمل ویتامین B خوردم ریزش موهام قطع شد، البته این مکمل رو هفته اول دوبار در هفته میخوردم، سه بار در هفته قرص آهن، یکبارم در هفته ویتامین c، روزی یک و نیم لیتر آب

بعد دو هفته این روتینم اثر کرد موهام ریزشش قطع شد فقط شونه میکنم تک و توک میریزه ناخن مم محکم شده

فقط دیدم دارم جوش میزنم بعد اون مصرف ویتامین b رو هفته ای یک بار کردم، اونم اوکی شد

اون موقع ک چت جیپیتی داشتیم این روش رو از اون یادگرفتم ریزش مو بخاطر فقر ویتامین B هست کلن

قرص آهن هم رویه رشد ناخن ها تاثیر میزاره

ویتامین C هم برای سیستم ایمنی بدن خوبه

روزی ۱،۵ لیتر آب هم از واجباته

برای آرامش و سلامت روانم توصیه میکنم مدیتیشن انجام بدین

مدیتیشن هفت چاکرا

من دو سه هفته ای قرص مکمل ویتامین B خوردم ریزش موهام قطع شد، البته این مکمل رو هفته اول دوبار در هفت ...

مرسی که با مهربونی انقدر توضیح دادی برام، ویتامینی که مصرف کردین اسمش یا برندشو میگید. فقط ب۱۲ داره یا همه نوع ب رو باید داشته باشه؟

انقدر زیااااااد ؟ 😫طبیعیه یعنی؟

بله منم هروقت به مدت طولانی استرس و اضطراب دارم ریزش مو میگیریم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

مرسی که با مهربونی انقدر توضیح دادی برام، ویتامینی که مصرف کردین اسمش یا برندشو میگید. فقط ب۱۲ داره ...

خواهش میکنم عزیزم، برند خاصی نیست روش نیست داروخونه بگین مکمل B میدن ( خیلی مهمه که بگین مکمل چون مجموعه از ویتامینای B هست)