2777
2789
عنوان

خواستگار

404 بازدید | 18 پست

سلام به همگی عزیزان...

میخواستم ازتون مشورت بگیرم چون واقعاً تو این مدت که تو سایت بودم چیزای خوبی درباره عقد و ازدواج نشنیدم.

سال پیش با یه شخصی از طریق خانواده عموم آشنا شدم. وضعیت مالی ایشون عالی نیست ولی باز بد نیست. یه خونه آپارتمانی ۵۰ و خورده ای متری داره و ماشین. کارمند رسمی هم هستن. به نظر میاد آدم خوب و مهربون و عمیقاً عاشق من باشن و دقیقا نقطه مقابل من یعنی برونگرا و پرحرف هستن. من کاملا چهره و ظاهر و اخلاق فعلیشون رو خوشم میاد ولی میخوام اول همه جوانب رو بسنجم.

من خودم قبلاً رابطه ای نداشتم. نه اینکه کامل با جنس مخالف صحبت نکنم ولی رابطه رسمی نداشتم.

خلاصه چند روز پیش قبل از همه این اتفاقات و ملی شدن نت اومد که باهام صحبت کنه. بهم گفت که خیلی دوسم داره فراتر از یه دوست و قصد جدی داره. منم اون موقع واقعاً فریز شدم و نمیدونستم چی بگم. بهشون گفتم که فکر کنم و بعداً اطلاع میدم. الان هر روز تو شاد بهم پیام میده. راجب تمام حقیقت های زندگیش که من نمیدونم راست میگه با نه باهام صحبت میکنه. حتی میخواد من با مادرشون صحبت کنم. حتی بخاطر من اپلیکشن شاد رو نصب کرده. نمیدونم واقعاً چی بگم.

من ۲۲ سالم هست و ایشون ۲۵ سالش. زود نیست؟ امیدوار باشه یا نه بگم؟ آخه واقعاً تو این مدت تاپیک های زیادی درباره خیانت، رها شدن و انواع مختلف دیدم. بعضی از خانوما میگن که ازدواج اشتباه بزرگیه و بعضی هم میگن کار درسته ازدواج. نمیدونم به حرف کدوم گروه باشم با همچین شخصی...

ممنون میشم کمکم کنید.

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج نظر شخصیه هر فردع

و افراد تجارب تلخ یا شیرین دارن

الان من متاهلم و راضیه راضی با اینکه کمو کاستی هم زیادع کم نیست

خیانتم تو این زمونه زیادع چون همه در دسترسناین اقا هم خودشو اول باید بت ثابت کنه که دروغ نمیگه و قصدش جدبه

تو چرا شاد داری؟

بخاطر این قضایا نصب کردم. راه دیگه ای برای ارتباط با دوستانم ندارم.

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

مگه همه مثل همن مرد خوبم داریم ولی خب کم تره

این موردم قشنگ بررسی کن و گول حرفاشو نخور عمل خیلی مهمه

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

خیلی زوده بنظر من سن هر دوتاتون کمه

منم نگران همین موضوع هستم. میترسم و نمیخوام یه اشتباهی بکنم که تا عمر دارم ازش پشیمون بشم.

اشتباهه ۲۵ سالگی برای مرد خیلی سن پایینه برای ازدواج تا ۳۰ سالگی سر و گوشش باز میشه و خیلی چیزا روشن میشه براش الان داغه و سن ازدواج بیشتر پسرا و فک میکنن دختر رویاهاشون رو پیدا میکنن

ازدواج نظر شخصیه هر فردع و افراد تجارب تلخ یا شیرین دارنالان من متاهلم و راضیه راضی با اینکه کمو کاس ...

خیلی ممنونم. امیدوارم همیشه خوشبخت و خوشحال باشید!♥️🌺