سلام به همگی عزیزان...
میخواستم ازتون مشورت بگیرم چون واقعاً تو این مدت که تو سایت بودم چیزای خوبی درباره عقد و ازدواج نشنیدم.
سال پیش با یه شخصی از طریق خانواده عموم آشنا شدم. وضعیت مالی ایشون عالی نیست ولی باز بد نیست. یه خونه آپارتمانی ۵۰ و خورده ای متری داره و ماشین. کارمند رسمی هم هستن. به نظر میاد آدم خوب و مهربون و عمیقاً عاشق من باشن و دقیقا نقطه مقابل من یعنی برونگرا و پرحرف هستن. من کاملا چهره و ظاهر و اخلاق فعلیشون رو خوشم میاد ولی میخوام اول همه جوانب رو بسنجم.
من خودم قبلاً رابطه ای نداشتم. نه اینکه کامل با جنس مخالف صحبت نکنم ولی رابطه رسمی نداشتم.
خلاصه چند روز پیش قبل از همه این اتفاقات و ملی شدن نت اومد که باهام صحبت کنه. بهم گفت که خیلی دوسم داره فراتر از یه دوست و قصد جدی داره. منم اون موقع واقعاً فریز شدم و نمیدونستم چی بگم. بهشون گفتم که فکر کنم و بعداً اطلاع میدم. الان هر روز تو شاد بهم پیام میده. راجب تمام حقیقت های زندگیش که من نمیدونم راست میگه با نه باهام صحبت میکنه. حتی میخواد من با مادرشون صحبت کنم. حتی بخاطر من اپلیکشن شاد رو نصب کرده. نمیدونم واقعاً چی بگم.
من ۲۲ سالم هست و ایشون ۲۵ سالش. زود نیست؟ امیدوار باشه یا نه بگم؟ آخه واقعاً تو این مدت تاپیک های زیادی درباره خیانت، رها شدن و انواع مختلف دیدم. بعضی از خانوما میگن که ازدواج اشتباه بزرگیه و بعضی هم میگن کار درسته ازدواج. نمیدونم به حرف کدوم گروه باشم با همچین شخصی...
ممنون میشم کمکم کنید.