2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 18 پست
چه جوری رفت توشاد

دیگه از اینا خبر ندارم. زشت نیست بپرسم؟ من خودم با کد ملی خواهر کوچکترم وارد شاد شدم. الان داریم دوتایی استفاده میکنیم!😐

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

شاد برای کسی که دانش آموز نیست نصب نمیشه میشه بگی اون آقا چطور وارد شاد میشه

ازش نپرسیدم. زشته راجب این بپرسم؟!

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا باهاشون صحبت میکنم. بر اساس چیزایی که همه گفتن شاید واقعا زوده...بیشتر آشنا بشیم بهتره چون مسئله یه عمر زندگیه. ببینم بعد چی میشه حالا.

خیلی ممنونم از دوستانی که راهنمایی کردن. امیدوارم همیگیتون همیشه سالم و سلامت باشید.♥️