2777
2789
چن جلسه رفتین؟ چقد طول کشید که نتیجه گرفتین؟

نه نتیجه نگرفتم گفتم فکر کنم اولش

اولش باید فکر میکنم ۴ جلسه پشت هم بری بعد دوباره ماهی یکبار میشه بعد سه ماه یکبار

خیلی دقیق باز یادم نیست

نه ولی میخوام برم اما نمیدونم چت کاری باید انجام بدم میخواستم ببینم کسایی که رفتن چه کارایی براشون م ...

برای تیرگی که میتونید از کرمای لکه بر استفاده کنید اما باید بموقع و با صبر و حوصله مصرف بشه

برای منافذ باز هم هم باید با دکتر مشورت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ضد آفتاب.و روزانه یه لیوان شربت آلوئه ورا بخور بعد از دو سه روز تعجب میکنی اینقد که صورتت صاف می ...

ممنون عزیزم برای روزنه پوستی هم خوبه؟ ضد آفتاب هر روز میزنم ولی روزنه هام این یکی دو سال خیلی زیاد شده الان رنگ پوست صورتم و بدنم خیلی متفاوتن هم روزنه هام زیاد شده هم پوستم تیره شده و افتاده شده سنم زیاد نیس ۳۵ سالمه

ممنون عزیزم برای روزنه پوستی هم خوبه؟ ضد آفتاب هر روز میزنم ولی روزنه هام این یکی دو سال خیلی زیاد ش ...

منم روی بینیم و لپام دور و بر بینیم روزنه داشت، دو روز خوردم واقعا از تاثیرش شوکه شدم؛ اگه شک داری روی شما اثر بذاره میتونی تا یه هفته از عطاری بخری وقتی اثرشو دیدی گلدونشو بخری.

من یه گلدون خریدم اینقد رشد کرد همه ریشه هاش زد بیرون خیلی زیاد شد. و به خاطر تاثیری که دیدم جزو برناممه. هروقت پوستم بد بشه میخورم خیلی خفن و عالیه. صاف صاف میشه صورت. ولی شیرینی های مصنوعی و قند وشکر نخور پوستت خراب میشه.

عناب هم خوبه ولی باید یه مدت خورد ، آلوورا خیلی زود اثر میذاره. یه بار روزی ۲ ، ۳ لیوان خوردم بعد از ۲ روز، اینقدر صاف شد که فکر نمیکردم به این صافی اصلا بشه .

بله ماهی یبار

بعد واقعا خوب شد دیگه پوستتون؟ ینی ازینا نیس که مدام باید انجام بشه و اگه ادامه ندیم پوست برگشت کنه به حالت اول؟ من یه مدت کوتاهی روتین پوستی انجام دادم با سرم و این چیزا مارک خوب گرفتم حدودا ماهی ۵ تومن هزینه ش میشد اما بعد یه مدت که استفاده نکردم پوستم مثل روز اول شد تازه شاید یکم بدتر

منم روی بینیم و لپام دور و بر بینیم روزنه داشت، دو روز خوردم واقعا از تاثیرش شوکه شدم؛ اگه شک داری ر ...

اگه قطع بشه پوست به حالت اول برمیگرده؟ من شاغلم خیلی وقت ندارم از ۱۲ ساعت روز ۵ ساعت وقت آزاد دارم برای همه کارهای زندگیم یه بچه کوچیک هم دارم میخوام کاری انجام بدم که حالت درمانی باشه برگشت نداشته باشه

اگه قطع بشه پوست به حالت اول برمیگرده؟ من شاغلم خیلی وقت ندارم از ۱۲ ساعت روز ۵ ساعت وقت آزاد دارم ب ...

والا نمیدونم ولی من جای شما بودم امتحان میکردم یه ماه هر روز میخوردم.

من جایی نخوندم و تجربه خودم بوده.

به هرحال پوست در معرض آلودگی و برا مهمونی در معرض لوازم آرایشی و اینا قرار میگیره و رسیدگی میخواد. نمیشه یه بار مراقبت کنی و ولش کنی. میتونی هر جمعه ، دو تا پارچ درست کنی بذاری یخچال در طول هفته مصرف کنی.

اگرم الان عجله داری یهو صورتت صاف و یکدست شه، دو روز زیاد بخور ، بعد روزی همون یه لیوان رو ادامه بده.

بهش تنوع بده که خسته نشی مثلا یه بار نصف یه میوه دیگه رو باهاش میکس کن، یه بار با زعفرون بجوشون، با طعمای مختلف لذت بخش هم هس .

واسه من برنگشته دون دونا.

بد طعم نیست؟ من میمالم صورتم ولی تا حالا نخوردم چه جوری باید درست کنی؟

فکر نکنم مالیدن اثر خاصی بذاره حداقل در کوتاه مدت. من یه بار مالیدم رو دستم اثری نداشت. ولی طعمش خیلی خوشمزس. پوست سبز برگارو با چاقو ، نازک بکن. بریز تو مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی بزن شل میشه. واسه هر قابلمه کوچولو مثلا یه لیوان آب بهش اضافه کن. شکر قهوه ای به مقدار دلخواه بریز توش بذار مثلا ۲۰ دقیقه بجوشه.

هر طعمی دوس داری باهاش میکس کن، با ذائقه خودت.

حالشو ببر.

بعد واقعا خوب شد دیگه پوستتون؟ ینی ازینا نیس که مدام باید انجام بشه و اگه ادامه ندیم پوست برگشت کنه ...

ببین عزیزم شما باید همیشه مراقب پوستت باشی

خیلی تاثیر داره من جوش صورتم زیاد بود به من گفت چهار جلسه ، من یه جلسه بیشتر نرفتم ولی وقتی همون یه جلسه رو رفتم برگشتم خونه پوستم عین بچه شده بود منافذ پوستم بسته شده بود و پوستم خیلی سفید شده بود و جوش هام کمرنگ و فوق العاده ریز ، بعد زنه به من گفت بدون آرایش اصلا نباید بخوابی که من متاسفانه تنبلی کردم . از فوم شستشو و کرم ترمیم کننده و مهم تر از همه ضد آفتاب باید استفاده کنی اگه اینارو کنارش استفاده کنی پوستت عالی میشه

من چوب پول دستم بود ماه دوم نتونستم برم ولی الان دو هفته ای میشه لیمو و خیار رو برش میزنم توش آب میریزم میزارم تو یخچال ۲۴ ساعت ناشتا میخورم و هر روز صد آفتاب میزنم.

خیلی پوستم دوباره بهتر شده ولی خب چون من پوستم خیلی پر جوش بود هنوز جوش دارم بزار الان عکس پوستم رو میفرستم

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨