2777
2789
عنوان

کمک کنید هفته ۵ هستم خونریزی کردم

172 بازدید | 14 پست

هفته ۵ هستم 

دیروز پیاده روی زیاد کردم باسه سونوگرافی 

تا برسم دکتر و نوبتم بشه 

دیروز سونو گفت جنین هنوز دیده نمیشه 

وفقط ساک هست 

امروز صبح از خواب پاشدم کلی خون ریزی قهوه‌ای کردم 

شیاف پرژسترون 400گذاشتم وباز استراخت کردم 

از چیه داره سقط میشه؟ 

شیاف کافیه یا برم دکتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه اشنا یا همسایه بگو. زنگ بزن به دکترت. اگه لازم باشه اژانس بگیر برو

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

محل کار شوهرت تلفن نداره؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منم هفته ۶ بودم ک خونریزی افتادم رفتم بیمارستان بستریم کردن امپول و قرص و اینا دادن قطع شد خونریزیم. شیاف داد خونه استفاده کردم . ولی زنداداشمم مشکل منو داشت مطب رفت فقط شیاف داد بهش.یعنی اکثرا شیاف استفاده میکنن

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

نه عزیزم اصلا نترس ته دلت و خالی نکن.منم هفتا ۵ بارداریم تازه فهمیدم باردارم.آزمایش که دادم فرداش یه تکه بزرگ خون لخته اومد بعدشم خونای قهوا ایه زیاد مثل مویرگ هم بود.گفتم سقط شده دیگه.رفتم سونو ساک نبود اما نوشته بود جی اس مشاهده شد.دو هفته دیگش سونو داد که هفته ۷ بود ساک رویت شد

اخه تنهام کسی رو ندارم شوهرم رفت سر کار گوشی نداره

به خاطر همون پیاده روی هست با دکترت تماس بگیر و اگه گفت بیا برو ولی تا اون موقع باید استراحت کنی عزیزم جای بچه هنوز محکم نشده و فعالیت زیاد یعنی تهدید منم هفته ۱۲ رفتم سونو غربالگری دکتر نتیجه رو دید گفت به خاطر راه رفتن و فعالیت زیا د جفت اومده پایین و باید استراحت کنی ،البته جنین شما هنوز جفت نداره ولی نباید زیاد راه بری ،دستتو بالا بگیری و کش بیای،دولا راست بشی 

مواظب خودت باش