2777
2789
شاگرد الكتريكي سر كوچمونه  به صاحب كارش زنگ زدم ميگه چند ساله اينجاست سابقه اين كارو نداره من ...

ازش اعتراف بگیرین به زور😁

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
وای چه بد، لعنتی خدا ازش نگذره، اگه مطمئنی خب پیگیر شو

پيگير كه ميشم ولي اميدي ندارم 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم بخواد نتونه بخوابه واقعا خیلی سخته کل سیستم بدن میریزه به هم من این جور موقع ها میرم تو کوچه گر ...

آخه 8 صبحم باید پا شم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
فرشته مهربون داریم این وقت شب    شرط میبندم خوابگاه نبوده به عمرش

یکی بکوب سرش  راحت شی.والا بخداااا.اینقدر آدمایی که طاقت درد ندارن ناز میکنن رو بدم میاد.ی دونه با لگد بزن از تختش بیفته تا بفهمه درد یعنی چی

🌹

آخه 8 صبحم باید پا شم

اخ اخ اخ😰

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
شاگرد الكتريكي سر كوچمونه  به صاحب كارش زنگ زدم ميگه چند ساله اينجاست سابقه اين كارو نداره من ...

دلم برای اون شاگرد الکتریکی سوخت .. گناه داره بیشتر از این پیگیر نشو ابروش میره کارشم از دست میده 😔

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

غلط کرده بترسونیدش

دلم برای اون شاگرد الکتریکی سوخت .. گناه داره بیشتر از این پیگیر نشو ابروش میره کارشم از دست میده 😔

پس من چي؟😔

بعدم صاحب كارش بفهمه بهتره حداقل ديگه اين كارو نميكنه پسره

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

خب نباید دزدی میکرد😒

دقیقا، بخدا نمیدونی چقد دنبالش میدوم

خدا بهت قوت و نیرو و توانایی بیشتر بده 😉

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یکی بکوب سرش  راحت شی.والا بخداااا.اینقدر آدمایی که طاقت درد ندارن ناز میکنن رو بدم میاد.ی دونه ...

آره یه طوری میگه پریودم انگار فقط اون پریوده، بابا به خدا هممممممه پریود میشن