2777
2789
یکی بکوب سرش  راحت شی.والا بخداااا.اینقدر آدمایی که طاقت درد ندارن ناز میکنن رو بدم میاد.ی دونه ...

وای چ خشن 😲

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه طوری میگه پریودم انگار فقط اون پریوده، بابا به خدا هممممممه پریود میشن

فقط خانوما و خرگوشا البته😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

😂😂😂 خدا قوت

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

آره یه طوری میگه پریودم انگار فقط اون پریوده، بابا به خدا هممممممه پریود میشن

اینجور آدما میخان لای پنبه بخوابن یکی یادشون بزنه یکی نوشیدنی بیاره یکی خدماتیشون بشه.جمع کن بابا.دیگه پریودی چیزیه ک هر ماه هست یا تحمل کن یا فکر اساسی براش بکن.قرار نیست یکیو بی خواب کنه ک.اگه اونجا بودم حالیش میکردم

🌹

پس من چي؟😔 بعدم صاحب كارش بفهمه بهتره حداقل ديگه اين كارو نميكنه پسره

درسته 

اینجور آدما میخان لای پنبه بخوابن یکی یادشون بزنه یکی نوشیدنی بیاره یکی خدماتیشون بشه.جمع کن بابا.دی ...

کاش بودی  

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
کاش بودی    

خخخخخخ. من آدمی هستم که تحمل دردم بسیار بالاس.از آدمای لوس و نازنازو بدم میاد.من حتی پسرمم ناله کنه دادمیزنم.میگم وقتی درد داری مشکلتو بهم بگو تا درمونت کنم بیخودی ناز نکن.الان دیگه اونم هیچوقت ناله نمیکنه.

🌹