2777
2789

مثلا اون همه تلاش کردم برای کنکور خودم رو جر واجر کردم هوشبری روزانه آوردم الان توی این شرایط جامعه نمیدونم ب چ امیدی بخونم و ادامه اش بدم هیچ امید و انگیزه ای برای جوونا نمونده

میشه باهاش مهاجرت کرد؟؟؟؟ با هوشبری مهاجرت امکان داره بعدم من دولتی مدرکم گرو هست بازم🥲 غیر این نمیتونم امیدی برای ادامه داشته باشم

دانشجوها با چ انگیزه برای امتحانشون بخونن اخه با چ انگیزه ای تلاش کنن بعد لطفا بحث تاپیک ب بیراهه نکشونین ک سریع حذفش میکنن بچه ها

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیدونم برم یا نهمدیریت بازرگانی میخونم نامزدمم روان شناسی خونده نمیدونیم کجا بریم

همیسه ی چیزی برام جالب بوده اونایی ک خانواده یا شوهرشون روانشناس هست رفتارشون چجوریه با بچه یا همسرشون 😅؟؟؟؟

میتونین ک مهاجرت کنین با این رشته ها

آره برو آلمانی بخون مدرکت هم دو سال بعد طرح یه هزینه میگیرن آزاد میکنن با آسبیلدونگ میتونی بری

خب اگ پول اون هزینه رو نداشته باشم چی من هیچی ندارم