2777
2789
من نمی دونم شما شوخی میکنی یا نه ولی من جدی میگم یه شب بختک افتاد روم ومن یه چیزی دیدم شبیه سایه تار ...

بختک و خیلیا مون تجربه کردیم ..هر کار میکنی نمیتونی بیدار شی خیلی حس بدیه ....انگار بیداریا ولی فلج

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بختک و خیلیا مون تجربه کردیم ..هر کار میکنی نمیتونی بیدار شی خیلی حس بدیه ....انگار بیداریا ولی فلج

خب این ریشش چیه؟

میدونی ؟

واقعا بختکی یا مشکل قلبی هست؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

به روانپزشک مراجعه کنید دیدن و شنیدن اصواتی که وجود خارجی ندارن نرمال نیست

جن وجود داره

شیطان یا همون ابلیس هم یه جنه

اسمورف، تینکربل، پریهای کریسمس همه همون اجنه در فولکلور کشورهای مختلف اند

جن وجود دارهشیطان یا همون ابلیس هم یه جنهاسمورف، تینکربل، پریهای کریسمس همه همون اجنه در فولکلور کشو ...

ترول ها

خخخخ

من چند شبه از خواب بیدار میشم پا میشم توی پذیرایی میخوابم نمیدونم حسشون میکنم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
خب این ریشش چیه؟میدونی ؟واقعا بختکی یا مشکل قلبی هست؟

نه بخاطر مشغله های زیاد فکریه مشکل قلبی نیست ابدا ،من شوهرمم تجربه کرده خودم چند بار بیدارش کردم .یوقتام من توجه کردم زمان پریودی این افتاق میفته کم خون هم هستم واسه اونم هست .،حتی من کابوسم تو این دوران زیاد میبینم ...سعی کن گوشه های اتاق نخوابی.. ..وقتی بختک میفته روت بیدار شدی سعی کن از جات پاشی یه کم آب بخوری ،اگه شب این اتفاق افتاد جات و عوض کن ،دوباره همونجا نخواب

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اون واکنش بدنه که طی حمله ی استرسی ناشی از تنشهای روزمره خودشو توی حالت خواب نشون میده همیشه قبل از خواب گلاب بخور ی استکان

اگه انحراف بینی یا پولیپ داری برو دکتر من مثلا بینی سمت راستم همیشه کیپه برای همین ب پهلوی راست میخوابم وگرنه خفه میشم توی خواب همین اتفاقا میفته

با معده ی پر هم میخوابم اینجور میشم غذای سنگین ختی پیاز

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
نه بخاطر مشغله های زیاد فکریه مشکل قلبی نیست ابدا ،من شوهرمم تجربه کرده خودم چند بار بیدارش کردم .یو ...

من صبحانه اینطور میشم وای اصلا نمیشه کسیو صدا بزنیم

همش میخام بگم اب بهم بدید

بعد که بلند میشم یه طرف بدنم لمسه

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

ما یه ذره پایین از خونمون صحراس بعد واسه ۱۳ بدر رفته بودیم یه پل هم هست اونجا اول یه خانم چادری رو دیدم یه ذره دورتر حدودا یه باغ دورتر با یه خانم دیگه کنار درختا عکس میگرفتن بعد دیگه رفتن بعد مامانم اینا آش کشیدن من دیگه حواسم پرت شد بعد دقیقا کنار همون درخت رو نگاه کردم یه چادر مشکی دیدم اصن پاهاش روی زمین نبود بعد چادرش با باد خیلی منظم تکون میخورد انگار زل زده بود بهم نمیتونستم ازش چشم بردارم اینقدر ک شوک شده بودم و ترسیده بودم به مامانم گفتم مامانم نگاه کرد بعد گفت دیوونه شدی بابا همون خانمست بعد دیگه بهم توجه نکردن ..شاید ۵ دیقه اونجا دیدمش و بعد انگار رفت داخل درخت و دیگه مشخص نشد...

بعدش رفتم عکسای دست جمعیمونو دیدم پشت سرمون یه سری چیزای خیلی مشکی بود ک حالت آدمک بودن با دستای بزرگ هنوزم عکساشو دارم

من صبحانه اینطور میشم وای اصلا نمیشه کسیو صدا بزنیمهمش میخام بگم اب بهم بدیدبعد که بلند میشم یه طرف ...

اره خیلی سخته ..حالا من یمدت شانسم نیومده😁😂😂 غیبتش و نکنم نیاد سر وقتم باز

من نمی دونم شما شوخی میکنی یا نه ولی من جدی میگم یه شب بختک افتاد روم ومن یه چیزی دیدم شبیه سایه تار ...

من بختک ندیدم تاحالا و حتی نمی دونستم دیدنیه

ولی برام پیش می اومد یه مدت تو خواب می خواستم بیدار شم نمی تونستم یا می خواستم کسیو صدا بزنم نمی تونستم،

بعدش قرآن گذاشتم بالا سرم مهر و تسبیح تربت گذاشتم زیر بالشتم از اون موقع آروم خوابیدم

الان دیگه نمی ذارم

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

اره خیلی سخته ..حالا من یمدت شانسم نیومده😁😂😂 غیبتش و نکنم نیاد سر وقتم باز

غلط کرده بیاد خیلی عوضیه

من بختک ندیدم تاحالا و حتی نمی دونستم دیدنیهولی برام پیش می اومد یه مدت تو خواب می خواستم بیدار شم ن ...

خب همین بختکه دیکه خودشون میندازه رو ادم نمتونی بیدارشی

کی گفته دیدنیه؟