من دوبار دیدیم یه بار که چند سال پیش بود دونفر دیگه هم که همراهم بودن اونا هم دیدینش البته باماشین رد میشدیم فکر کردم توهمه که اونا به هم نگاه کردن و گفتن دیدی توهم منم گفتم منم دیدیم 😬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم قبلا زیاد میدید الان میگه خیلی کم شده ،اخرین بار تو یه خرابه تو جاده بیابون بود دید ..به منم نگفت دیدم خندید گیر دادم بهم گفت ..میگه نگم بهتر تنها باشی یادت بیاد میترسی
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
به روانپزشک مراجعه کنید دیدن و شنیدن اصواتی که وجود خارجی ندارن نرمال نیست
شما حتما قرآن و خداوند و قبول نداری وگرنه خداوند خودش بوضوح از جن حرف زده که از جنس آتش هستن ..سوره جن و وقت کردی بخون با معنی ...زشته که توصیه کنین به روانشناس ..
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
من نمی دونم شما شوخی میکنی یا نه ولی من جدی میگم یه شب بختک افتاد روم ومن یه چیزی دیدم شبیه سایه تاریک که قشنگ حسش میکردم از اون شب دوسال گذشته ومن هنوزم ک هنوز از بختک میترسم