2777
2789

من دوبار دیدیم یه بار که چند سال پیش بود دونفر دیگه هم که همراهم بودن اونا هم دیدینش البته باماشین رد میشدیم فکر کردم توهمه که اونا به هم نگاه کردن و گفتن دیدی توهم منم گفتم منم دیدیم 😬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شوهرم قبلا زیاد میدید الان میگه خیلی کم شده ،اخرین بار تو یه خرابه تو جاده بیابون بود دید ..به منم نگفت دیدم خندید گیر دادم بهم گفت ..میگه نگم بهتر تنها باشی یادت بیاد میترسی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من تو خونه خالی دیدم تو روستا

اکثرا تو همین جاهان ،یا خرابه ها ..یا خونه های خیلی قدیم که سقف بلندی دارن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

جالبه پزشک استاد دانشگاه من با همین یه جمله شک به اسکیزو میبرهبعد شماها اصرار دارید رو جهل خودتوناین ...

اونی که شما میگی درسته

اما جن هم وجود داره

برای یک سری مسائل نباید دنبال دلیل علمی باشی

به روانپزشک مراجعه کنید دیدن و شنیدن اصواتی که وجود خارجی ندارن نرمال نیست

شما حتما قرآن و خداوند و قبول نداری وگرنه خداوند خودش بوضوح از جن حرف زده که از جنس آتش هستن ..سوره جن و وقت کردی بخون با معنی ...زشته که توصیه کنین به روانشناس ..

اونی که شما میگی درستهاما جن هم وجود دارهبرای یک سری مسائل نباید دنبال دلیل علمی باشی

سوره جن هست دیگه چی واضحتر از این

شما حتما قرآن و خداوند و قبول نداری وگرنه خداوند خودش بوضوح از جن حرف زده که از جنس آتش هستن ..سوره ...

باشه عزیز

تو هم اگه چیزی از اعتقاد و اسلام و قرآن حالیت بود میفهمیدی همین حرفی که داری میزنی قضاوت و گناهه

جمع کنید خواهشا

من نمی دونم شما شوخی میکنی یا نه ولی من جدی میگم یه شب بختک افتاد روم ومن یه چیزی دیدم شبیه سایه تاریک که قشنگ حسش میکردم از اون شب دوسال گذشته ومن هنوزم ک هنوز از بختک میترسم

باشه عزیزتو هم اگه چیزی از اعتقاد و اسلام و قرآن حالیت بود میفهمیدی همین حرفی که داری میزنی قضاوت و ...

شما بیشتر روانشناس لازمی ..حرفی میزنی فرار نکن از حقیقت ..حقیقت گفتم روشن بشی ..میخوای گمراه بمون