2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم یا محل ندم

215 بازدید | 24 پست

بچها نامزدم امروز کلا یجوریه رفتارش نمیدونم مشکلش چیه صداش خستس لحنش مثل همیشه نیست بعد قسم خورد گفت والا هیچیم نیست منم گذاشتم پای این فشاری که این مدت وارد شده بهش .خلاصه چند بار امروز زنگ زدم خودم و حرف زدیم بعد یکم پیش داشتم با دوستم صحبت میکردم تلفنی من شمارمو عوض کردم و نامزدم خط جدید به اسم خودش برام گرفت گفت کسی نداشته باشه فقط خانواده یا یکی دوتا دوست صمیمیت بعد من شمارمو به چند تا از دوستایی ک ازشون مطمعنم و واقعا خوبن دادم تازه یکی از دوستام ک صمیمیه باز نامزدم نزاشت شمارمو بهش بدم خیلی زشت بود چندبار پرسید همش پیچوندم.

حالا زنگ زد پشت خطم بود نامزدم گفت با کی حرف میزدی گفتم فلان دوستم گفت چرا شماره دادی مگ تگفتم نده و...(چند روز پیش بهش گفته بودم شمارمو دادم گفت بهش بگو این شماره نامزدمه که به کسی نکنه شمارتو بده)منم گفتم نمیده چرا بده به کسی اخه وقتی من متاهلم خلاصه ،گفتم امروز اصلا یجوری هستی گفت نه عصابمو خورد میکنی من میگم به کسی نده و فلان منم عصابم خورد شد گفتم مگ من زندانیم به دوستام شمارمو ندم با کسی حرف نزنم این چه حرفیه تو میزنی اصلا یهو گوشیو روم قطع کرد منم زنگ نزدم اخه واقعا حق با من نیست؟چه دلیلی داره من شمارمو به دوستای دوران مدرسم ندم همینجوریشم نمیزاره جایی برم شماره هم ندم با کسی حرف نزنم دق مرگ میشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن زنگ نزن اسیری که نیاورده یعنی چی آخه 😐

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ول کن زنگ نزن اسیری که نیاورده یعنی چی آخه 😐

بخدا خسته شدم منی که همیشه با دوستام میرفتم کافه دانشگاه الان فقط خونم و نمیزاره مگه اینکه دیگه چی بشه با اصرار اونم خودش برسونتم دم در کافه و بیاد دنبالم هزار بارم بهم میگه و اگ یک دقیقه دیر کنم اشوب میشه😔😔

یعنی با هیچکی صحبت نکنم حتا با دوستام

محل نده به نامزدت مزخرف میگه یعنی چی شماره اتو به کسی نده آخه از صغیر و کبیر الان شماره همو دهرن کسی مزاحم بشه بلاک میکنن این افکار پوسیده چیه آخه

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

شاید می خواد این خطت ازاد باشه فقط برای خودش که داءم اشغال نباشه..نمی تونی دو تا خط داشته باشی؟

نه گفت اون خطتو بشکن دیگه فقط همین یکیو باید داشته باشی

محل نده به نامزدت مزخرف میگه یعنی چی شماره اتو به کسی نده آخه از صغیر و کبیر الان شماره همو دهرن کسی ...

نمیدونم بخدا هم سنش کمه هم تیپ و ظاهرشو هرکی بیینه میگه این دیگه خود خود امروزیه. ولی برعکس

بخدا خسته شدم منی که همیشه با دوستام میرفتم کافه دانشگاه الان فقط خونم و نمیزاره مگه اینکه دیگه چی ب ...

چرا دلیل رفتار هاش چیه؟اتفاقی بینتون افتاده که اینجوری رفتار میکنه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دل سیاه است با این آدم چه جوری میخوای زندگی کنی

نمیدونم نزدیک دوسال دوست بودیم به شدت دوسش دارم ولی دارم اذیت میشم الان بی دلیل رو من قطعش کرد بخدا پدرم با اینک مرد سخت گیریه باز گفت باید بری دانشگاه مستقل شی نمیدونم چرا اینکارو کردم کم کم دارم پشیمون میشم

نمیدونم بخدا هم سنش کمه هم تیپ و ظاهرشو هرکی بیینه میگه این دیگه خود خود امروزیه. ولی برعکس

دلیل رفتارش چیه ؟ قبلا دوست پسر داشتی؟

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است