بچها نامزدم امروز کلا یجوریه رفتارش نمیدونم مشکلش چیه صداش خستس لحنش مثل همیشه نیست بعد قسم خورد گفت والا هیچیم نیست منم گذاشتم پای این فشاری که این مدت وارد شده بهش .خلاصه چند بار امروز زنگ زدم خودم و حرف زدیم بعد یکم پیش داشتم با دوستم صحبت میکردم تلفنی من شمارمو عوض کردم و نامزدم خط جدید به اسم خودش برام گرفت گفت کسی نداشته باشه فقط خانواده یا یکی دوتا دوست صمیمیت بعد من شمارمو به چند تا از دوستایی ک ازشون مطمعنم و واقعا خوبن دادم تازه یکی از دوستام ک صمیمیه باز نامزدم نزاشت شمارمو بهش بدم خیلی زشت بود چندبار پرسید همش پیچوندم.
حالا زنگ زد پشت خطم بود نامزدم گفت با کی حرف میزدی گفتم فلان دوستم گفت چرا شماره دادی مگ تگفتم نده و...(چند روز پیش بهش گفته بودم شمارمو دادم گفت بهش بگو این شماره نامزدمه که به کسی نکنه شمارتو بده)منم گفتم نمیده چرا بده به کسی اخه وقتی من متاهلم خلاصه ،گفتم امروز اصلا یجوری هستی گفت نه عصابمو خورد میکنی من میگم به کسی نده و فلان منم عصابم خورد شد گفتم مگ من زندانیم به دوستام شمارمو ندم با کسی حرف نزنم این چه حرفیه تو میزنی اصلا یهو گوشیو روم قطع کرد منم زنگ نزدم اخه واقعا حق با من نیست؟چه دلیلی داره من شمارمو به دوستای دوران مدرسم ندم همینجوریشم نمیزاره جایی برم شماره هم ندم با کسی حرف نزنم دق مرگ میشم.