2777
2789
عنوان

کیا بچه کوچیک دارن و شاغلن

124 بازدید | 7 پست

بچه هاتونو کجا میذارید؟ گریه و بی قراری نمیکنند؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
مادرشوهرم نگه میداره نه بهش عادت دارن

میشه از اوایل کارتون بیشتر توضیح بدین؟ از بی قراری ها و دل نگرانی های خودتون ؟ مادرشوهرتون سختش نیست؟ همکاری میکنه؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رک بهت بگم

اگه بچه کوچیک داری و اوه میخوای بچه دار بشی قشنگ مسولیت شدن رو قبول کن

چند سال بشین بزرگشون کن دست اینو اون نده

بخدا بخدا هیچ کسی برای بچه مثل مادر نمیشه هیییییییچ کسی

اگه میخوای به هدفاا برسی بچه نیار😊

رک بهت بگم اگه بچه کوچیک داری و اوه میخوای بچه دار بشی قشنگ مسولیت شدن رو قبول کن چند سال بشین بزرگش ...

یه دختر ۴ ساله دارم ، کلا آرومه، ولی خیلی نق نقو و لجبازه، مثلا میگه غذا درست کنم یا ظرف بشورم ، انگار همش میخواد کارای بزرگترا رو انجام بده ، از طرفی یه کاری که همیشه آرزوشو داشتم و متناسب با رشته امه قراره برام جور شه که نمیتونم از دستش بدم ... کلا نگرانم ، اینکه بذارمش پیش مادرشوهرم و اذیتش کنه ... حالا سال بعد که باید بره مهد ولی کلا نگرانم

من معلمم پسرمم 5سالشه امسال مهد نذاشتم ولی خیلی اذیت میکنه خونه مامانم نمیره همیشه اویزون شوهرمه اون ...

شغل همسر من ازاد نیست ، مسئول پخشه ، نمیتونه دخترمو ببره باخودش ، کلا گیجم خدا خودش کمکم کنه و شرایط و برام هموار کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز