shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 عنوان مصرف فلوکستین تو دوران شیردهی 85 بازدید | 14 پست کسی بوده تو دوران شیردهی فلوکستین ۲۰ بخوره امروز رفتم دکتر روانپزشک گفت با شیردهی تداخل نداره و باید بخورم اما بازم میترسم کسی بوده؟اینترنتم قطع ادم نمیتونه از چت چی پی تی بپرسه تنها راه ارتباطیم شمایید😍 1404/10/23 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 یعنی رو بچه اثر نمیذاره ؟ چون مثلا یه استامینوفن میخوری بچه بی حال میشه تا چند ساعت خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 یعنی رو بچه اثر نمیذاره ؟ چون مثلا یه استامینوفن میخوری بچه بی حال میشه تا چند ساعت گف اصلا تداخل نداره اصلا نمیدونم که به شوهرمم نمیخوام بگم رفتم دکتر نمیدونم چیکار کنم حالمم خوب نیست😔
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 گف اصلا تداخل نداره اصلا نمیدونم که به شوهرمم نمیخوام بگم رفتم دکتر نمیدونم چیکار کنم حالمم خوب نیس ... شاید افسردگی پس از زایمان گرفتی خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 شاید افسردگی پس از زایمان گرفتی اره دکتر گفت باید تا ۳ ماهگی رفع میشد الان که نشد ۵ ماهه باید دارو بخوری
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 اره دکتر گفت باید تا ۳ ماهگی رفع میشد الان که نشد ۵ ماهه باید دارو بخوری مطمئنی از تنهایی و خستگی نیست ؟ بیرون میری؟ تفریح داری؟ خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 مطمئنی از تنهایی و خستگی نیست ؟ بیرون میری؟ تفریح داری؟ دقیقا بخاطر همیناست شهر غریبم بچمم صفر تا صدش با خودمه هیچ تفریحی ندارم
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 دقیقا بخاطر همیناست شهر غریبم بچمم صفر تا صدش با خودمه هیچ تفریحی ندارم خب دیگه دختر یه پارکی برو دوتا دوست پیدا کن تو زایمانم نکنی تو خونه بپونی افسرده میشی خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 خب دیگه دختر یه پارکی برو دوتا دوست پیدا کن تو زایمانم نکنی تو خونه بپونی افسرده میشی همون دیگ دارم دیوانه میشم دکتر گفت بایذ با دارو شروع کنی کمکم خودتو وفق بذی با شرایط
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 همون دیگ دارم دیوانه میشم دکتر گفت بایذ با دارو شروع کنی کمکم خودتو وفق بذی با شرایط وفق دادن هم مگه میشه دختر به افسردگی و تنهایی خودتو وفق بدی ؟ دو روز برو خونه مادرت خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
شیدا1988 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 151 وفق دادن هم مگه میشه دختر به افسردگی و تنهایی خودتو وفق بدی ؟ دو روز برو خونه مادرت امضات دقیقا دوست منه ،ماه اخر باردارییش بهش گفتن سرطان داره ،شوهرشم چند روز پیش تو اعتراضا کشته شد
شیدا1988 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 151 به منم دکتر گفته فلوکستین بخورم من پرخوری عصبی هم دارم فلوکستین کم اشتهادمیکنه دو دلم بخورم یا ته بچم یه سالشه
shoro2bare مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 120 به منم دکتر گفته فلوکستین بخورم من پرخوری عصبی هم دارم فلوکستین کم اشتهادمیکنه دو دلم بخورم یا ته بچ ... من هنوزم نتونستم بخورم دکتر گفت اسنترا بهتره اما هنوز پیداض نکردم تو بابل میگن دو هفته. است که توزیع نشده
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8744 امضات دقیقا دوست منه ،ماه اخر باردارییش بهش گفتن سرطان داره ،شوهرشم چند روز پیش تو اعتراضا کشته شد هعععی خدا رحمت کنه چه سرنوشت سختی شهید شد یعنی یا منافق بود؟ خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
شیدا1988 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 151 هعععی خدا رحمت کنه چه سرنوشت سختی شهید شد یعنی یا منافق بود؟ شهید اگه منظورت سمت آخونداس نه ،آدم عادی معترض به گرونی ،منافق کجا بود ،شهید واس عرب پرستاس ،جاویدنام بود