2777
2789
عنوان

خیانت

281 بازدید | 13 پست

ما امروز ی بحثی داشتیم میخواستم نظر شمارو بدونم ی خانم و اقای متاهلی با هم دوستن و خانمه خودش شوهر داره مردم زن داره ولی مرده زنش قهره الان از وقتی با خانمش بودن آشنا شدن باهم خودشون میگن ما فقط یک ساله دوستیم و شوهره زنه میدونه و زن مردم میدونه و مشکلی ندارن البته باهم بیرون و اینا نمیرن فقط در حد تماس یک سال بیشتره در ارتباطن و میگن ارتباط احساسی نیست فقط رفاقتیه ولی هردو بچه دارن و خیلی اتفاقی باهم آشنا شدن البته این دوست ما ی دوست دیگم داره ک پسره و با اون کنسرت مثلا رفتن با زنش و مرده و دوستشون بهش گفتم چرا شوهرتو نبردی گفت خودش نیومد گفتم میدونست تو با کیا میری گفت صد درصد میدونم دوستم دروغ نمیگه و صد راستشو میگه که شوهرش مطالعه ایا این خیانت میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا قاطی کردممن گیج میشم نهایتا بگی زن و شوهر متوجه میشمزن اون شوهر اینه سوهر اون دوست اینه

ن ببین زنه دوست مرد داره و شوهرشم مشکلی نداره و کامل آگاهه اون دوستای مرد هستن اونا خودشون زن دارن فهمیدی ؟

دلم خواست فحش بدم

ـ

والا خیانت ک نیس شوهره خودش میدونه همه چیو

خدا در و تخته رو جفت کرده

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

گی تو رفاقتشون

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
ن ببین زنه دوست مرد داره و شوهرشم مشکلی نداره و کامل آگاهه اون دوستای مرد هستن اونا خودشون زن دارن ف ...

زنی که مردش آزاد گذاشته اونو که خیانت نکرده اون مردها هستن که با این خانم دوستن به زنهاشون خیانت کردن

احمقانه ترین کار همینه ب کار زشتیه معنی نداره اگر دوستن رابطه جنسی هم دلشته باشن به یک هدفی برسن من نمیگم داشته باشن میگم وقتی آدم رابطه چت داره بی معنا است ما معتقدیم وقتی تو ماشین نشستی با طرف فحش و فحش کاری میکنی عیبی نداره ولی وقتی پیاده شدی باید یک چگ تو گوش طرف برتی والا پیاده نمیشدی تو که چت و کردی خب رابطه رو هم بکن والا یه زنی که شوهر داره چه معنا داره ه با مرد غریبه حرف بزنه. پس با شوهرش حرفی نداره دو طرف برای هم جذاب نیستن.