ما امروز ی بحثی داشتیم میخواستم نظر شمارو بدونم ی خانم و اقای متاهلی با هم دوستن و خانمه خودش شوهر داره مردم زن داره ولی مرده زنش قهره الان از وقتی با خانمش بودن آشنا شدن باهم خودشون میگن ما فقط یک ساله دوستیم و شوهره زنه میدونه و زن مردم میدونه و مشکلی ندارن البته باهم بیرون و اینا نمیرن فقط در حد تماس یک سال بیشتره در ارتباطن و میگن ارتباط احساسی نیست فقط رفاقتیه ولی هردو بچه دارن و خیلی اتفاقی باهم آشنا شدن البته این دوست ما ی دوست دیگم داره ک پسره و با اون کنسرت مثلا رفتن با زنش و مرده و دوستشون بهش گفتم چرا شوهرتو نبردی گفت خودش نیومد گفتم میدونست تو با کیا میری گفت صد درصد میدونم دوستم دروغ نمیگه و صد راستشو میگه که شوهرش مطالعه ایا این خیانت میشه؟
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من با شما نظرم مخالفه دوستم میگه این ی مدل خیانته من میگم وقتی شوهرش مشکلی نداره چ خیانتی حتما میدونه ارتباط کنترل شدس و اگه چیزی بود ک زنای اونا قبول نمیکردن
احمقانه ترین کار همینه ب کار زشتیه معنی نداره اگر دوستن رابطه جنسی هم دلشته باشن به یک هدفی برسن من نمیگم داشته باشن میگم وقتی آدم رابطه چت داره بی معنا است ما معتقدیم وقتی تو ماشین نشستی با طرف فحش و فحش کاری میکنی عیبی نداره ولی وقتی پیاده شدی باید یک چگ تو گوش طرف برتی والا پیاده نمیشدی تو که چت و کردی خب رابطه رو هم بکن والا یه زنی که شوهر داره چه معنا داره ه با مرد غریبه حرف بزنه. پس با شوهرش حرفی نداره دو طرف برای هم جذاب نیستن.