علائم دیگه ای نداره؟؟؟منم بخاطر این اتفاقات اخیر خیلی فکرم درگیر بود دیشیم یه اتفاق خیلی بد افتاد پر ...
گذشته خیلی سختی داشتم یجوری نمیتونم آدمایی ک بدی کردن ببخشم بعد مرگ پدرم اصلا نتونستم قبول کنم همش تو ذهنم درگیرن باهاش وقتی پنیک میشم حس میکنم صد کیلو سنگینی وسط سینم ونمیتونم نفس بکشم تو محیط شلوغ حالم بد میشه از فضاهای خیلی بزرگ میترسم گاهی آخر شبا حتی صدای یخچال میره رو مخم همش میترسم میخام برم دکتر عصبی میشم اصلانمیتدنم ب کسی توضیح بدم گاهی از بوی غذا حالم بد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لول مختلف داره من از خیلی سال پیش سطح خفیفش در حد خفگی داشتم بعد امسال ب این مرحله خیلی شدیدش رسیدم ک حس مرگ بهم دست میده سرم میسوزه تپش قلبم میره بالا و هر لحظه حس میکنم دارم میمیرم
ی مدت یوگا میرفتم یسریا میگن شاید چاکراهت باز شده بعضی جاها ک میرم کلا انرژی منفی میگیرم حالم بد میشه نمیدونم واقعا اینه یانه ولی طب سنتی گف سودای بدنت بالاست یسری دارو داد گف باید اینارو انجام بدی تا خوب شی