2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قرص پراپرانول 10 روز مصرف کن...من از اردیبهشت امسال دچارش شدم

این میخورم ولی روم اثری نداره خیلی حس تنگی نفس و اصلا حس میکنم دارم دیونه میشم هزار تا فکر تو سرم میچرخه

من حدود یک سال هست دچارش شدم رفتم دکتر ۱۴ تا قرص نوشته دو روز هم خوردم دیشب باز در حدی پنیک شدم که رگ های چشمم پاره شده همین الان مرکز چشم پزشکی ونکم

فکر نکنم با چیزی خوب بشه فقط میشه کمترش کرد

نمیدونم دقیقا چیه ولی من استرس میگیرم خیلی دست و پام میلرزه قلبم تند میزنه بی قرارم اروم ندارم همونه ...

من گاهی حس میکنم فشارم افتاده دست و پام بی حس شده 🥲قلبم کند میزنه

این میخورم ولی روم اثری نداره خیلی حس تنگی نفس و اصلا حس میکنم دارم دیونه میشم هزار تا فکر تو سرم می ...

من تنها کاری ک باعث شد از جمله هر هفته ای پنیک راحت شم فقط بیخیالی بود زیادی بیخیال شدم چون قرص ارامبخشم جواب نمیداد.و شب خوابیدنم خیلی تاثیر داره

من گاهی حس میکنم فشارم افتاده دست و پام بی حس شده 🥲قلبم کند میزنه

علائم دیگه ای نداره؟؟؟منم بخاطر این اتفاقات اخیر خیلی فکرم درگیر بود دیشیم یه اتفاق خیلی بد افتاد پریودم هستم کمر درذ و پادرد شده بودم از فشار نمیدونم چرا انقدر این استرسا روم تاثیر میذاره سیستم بدنم بهم میریزه

لایک✖️ کامنت😍😋❤️❤️🔥👁️

من تنها کاری ک باعث شد از جمله هر هفته ای پنیک راحت شم فقط بیخیالی بود زیادی بیخیال شدم چون قرص ارام ...

اصلا چیزی نیست ک بیخیال بشم یهویی میشه حتی با فیلم دیدن و اصلا وسط مهمونی نشستم یهو حالم بد میشه