2777
2789
عنوان

💔💔💔🥹🥹🥹چرا

251 بازدید | 12 پست

آزمون شهری رو برا بار 4ام رد شدم

همش سر پارک دوبل منو میندازن

بخدا خسته شدم با ماشین عموم تمرین میکنم خوب میزنم جلسه ازمون یه بار نشد قبول شم

چرا؟؟؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بازم تمرین کن کامل ترسات بریزن با اعتماد به نفس برو امتحانبده

عموم دیگه ماشین رو نمیده ما ام که ماشین نداریم برگشته میگه خاک تو سرت فقط پول بده بزا ازمون برو بشین خونه از تو راننده در نمیاد

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

هنوز اولشی گلم چرا اینقدر ناامیدی من 6 بار رد شدم، ولی خیلی تمرین میکردم

قبول شدی؟

عموم دیگه ماشین رو نمیده ما ام که ماشین نداریم برگشته میگه خاک تو سرت فقط پول بده بزا ازمون برو بشین ...

بازم آزمون بده اونقدر تا آخر قبول شی مهم نیست واقعا حرف بقیه حتی دفعه بعد به بقیه هم نگو رد شدی خودت پاشو برو آزمونت بده بیا ته تو گواهینامه ات که نمیزنن چندبار رد شدی