2777
2789
عنوان

💔💔💔🥹🥹🥹چرا

240 بازدید | 12 پست

آزمون شهری رو برا بار 4ام رد شدم

همش سر پارک دوبل منو میندازن

بخدا خسته شدم با ماشین عموم تمرین میکنم خوب میزنم جلسه ازمون یه بار نشد قبول شم

چرا؟؟؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز اولشی گلم چرا اینقدر ناامیدی

من 6 بار رد شدم، ولی خیلی تمرین میکردم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بازم تمرین کن کامل ترسات بریزن با اعتماد به نفس برو امتحانبده

عموم دیگه ماشین رو نمیده ما ام که ماشین نداریم برگشته میگه خاک تو سرت فقط پول بده بزا ازمون برو بشین خونه از تو راننده در نمیاد

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

هنوز اولشی گلم چرا اینقدر ناامیدی من 6 بار رد شدم، ولی خیلی تمرین میکردم

قبول شدی؟

عموم دیگه ماشین رو نمیده ما ام که ماشین نداریم برگشته میگه خاک تو سرت فقط پول بده بزا ازمون برو بشین ...

بازم آزمون بده اونقدر تا آخر قبول شی مهم نیست واقعا حرف بقیه حتی دفعه بعد به بقیه هم نگو رد شدی خودت پاشو برو آزمونت بده بیا ته تو گواهینامه ات که نمیزنن چندبار رد شدی