2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

161 بازدید | 19 پست

میگم شما هم سخت کسی رو میبخشین یا فقط من اینجوریم؟

مثلا اگر از اقوام باشه که کلا ازش متنفر میشم فقط تو مهمونی ها با هاشون حرف میزنم و اینا در حد معمولی

ولی خب مثلا مامان و بابام واقعا خوبن خیلی خوبن هرچی بگم برام انجام میدن ولی اگر یه دعوا کوچیک بشه زود عصبانی میشم و باهاشون حرف نمیزنم

به شدت لجباز و یه دندم

مامانمم میگه همیشه حق به خودت میدی کینه ای هستی و بی احساس

ولی اینجوریم که میگم من ازتون معذرت خواهی نمیکنم چون اشتباهی نکردم

همه میگن بی احساسی

به نظرتون نرمالم ؟ یا رفتارم اشتباهه؟

شما چجوریین؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
1
100%
ا
0
0%

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شده باخانواده ام خیلیییی شدید دعوا کنم پیش خودم بگم من دیگه اینارو نمیبخشم یا باهاشون حرف نمیزنم

ولی یکم بعد که همه چی آروم شد فراموش میکنم

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه 🐝🗿✨🍯 🧸✨ ...🧸✨🤌🏻عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨🧸

من اینجوری نیستم

رفتارت اشتباه هست و حق با مادرته

خودت بیشتر در برابر این رفتار اذیت میشی

بار ها پیش میاد نزدیک ترین فرد زندگیت چون ادم هست مثل تو،دلت رو بشکنه

قرار نیست بذاریش کنار

قرار هست درمورد رفتارش باهاش حرف بزنی

و خیلی وقتا تو زندگی پیش میاد اشتباه از تو نیست اما برای اروم شدن اوضاع میری جلو و عذرخواهی میکنی

نباید غرور و خودخواهی داشته باشی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شش ساله هنوز بعضیا رو نبخشیدم بخشش چیه نبخش ببخشی زجر میکشم قشنگ یادت نگه دار می باهات چیکار کرده

اتفاقا اینجوری خودت بیشتر زجر میکشی عزیزم

نه شده باخانواده ام خیلیییی شدید دعوا کنم پیش خودم بگم من دیگه اینارو نمیبخشم یا باهاشون حرف نمیزنمو ...

تو خیلی خوبی من این دفعه تو دعوا دستم زخم کردم گفتم هر وقت اینو ببینم یادم میاد چیا گفتین

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

تو خیلی خوبی من این دفعه تو دعوا دستم زخم کردم گفتم هر وقت اینو ببینم یادم میاد چیا گفتین

سیسی من تو دعوا تا مرز خودکشی خودم هم پیش رفتم انقد اعصابم بهم میریزه😂🤌🏻

ولی خب چند روز بعدش همه چی عادی میشه دوباره مث قبل باهم رفتار میکنیم

طبیعیه اون لحظه هر رفتاری بکنی ولی سعی کن بعدش زیاد خودتو اذیت نکنی 🫠

چند سالته؟

خیلی سختت میشه در اینده با این رفتار

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چند سالته؟خیلی سختت میشه در اینده با این رفتار

۱۸

خیلی زود جوش میارم دست خودم نیس

۱۸ خیلی زود جوش میارم دست خودم نیس

هیچ چیزی نیست که دست خود ادم نباشه

تا حدودی به خاطر سنی که داری طبیعی هست

اما باید رو خودت کار کنی و زمان هم میبره

خانوادت که هیچ یه روزی وارد جامعه میشی به صورت جدی

به این شکل نه تو محل کار نه دانشگاه نه تو رابطه نمیتونی موفق بشی چون ارامش و نداشتن غرور حرف اول رو میزنه

من فقط نوزده سالمه حقم نبود این همه اذیتم کنن

عزیزمم🥲

میدونم سخته

نمیدونم تا چه حد ولی داخل هر خانواده ای یه مشکل و تروما وجود داره

اینم که گفتم خودم به چشم خالمو دیدم که از یکی از افراد فامیل کینه داره باور کن اون فرد براش مهم نیست ولی خاله من هر سری فشار ، روانش بهم میریزه هر چی هم میگیم بیخیال شو نمیشه 🫠

برای آرامش خودتم که شده بیخیال باش ، دنیا دو روز بیشتر نیست همینجوریشم سخته واسه خودت سخت ترش نکن♥️✨

و فکرنکن که دارم ناامیدت میکنم

اتفاقا این سوالی که پرسیدی و درموردش تاپیک زدی

یعنی به شناخت کامل روش رسیدی و الان تغییر رو میتونی اروم اروم شروع کنی

و شروعش کن چون بیشتر همه به خودت ارامش میده