2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
هیچ چیزی نیست که دست خود ادم نباشه تا حدودی به خاطر سنی که داری طبیعی هست اما باید رو خودت کار کنی و ...

من آدم تو رابطه رفتن نیستم

ولی تو دانشگاه مطمینم اخلاقم اینجوری نیست مگر اینکه یکی حرف زور بزنه

به قول مامانم فقط برا خودشون زبون دارم😂

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

من آدم تو رابطه رفتن نیستم ولی تو دانشگاه مطمینم اخلاقم اینجوری نیست مگر اینکه یکی حرف زور بزنه به ق ...

رابطه صرفا منظور با پسر نیست

به دوستی دوتا دختر هم میگن رابطه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه صرفا منظور با پسر نیست به دوستی دوتا دختر هم میگن رابطه

من برام سخته با کسی دوست بشم

و کلا علاقه ندارم با کسی دوست بشم

تو مدرسه هم دوستی نداشتم حس میکنم ذهنم آزاد تره

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

😕

مگه چی شد😂