2777
2789
عنوان

خیلی بده.

330 بازدید | 42 پست

بد دهنی خیلی بده برای همه چه بی حجاب چه با حجاب. منتها با حجابا بیشتر زیر ذره بینن باور کنین با حجابا معصوم نیستن اوناهم اشتباه دارن اوناهم گناه میکنن حالا چون حجاب دارن باید فحششون بدین؟ 😳

بی دینی روشنفکری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی به باحجابا فحش نمیده الان توی تاپیکی بودم ی خانوم باحجابی چون خودش با حجابه به بقیه گفت هرزه وکافر 

به منم گفت تو هرشب با یکی میخوابی 

حیف که تاپیک تعطیل شده وگرنه ادرس میدادم ببینی همین باحجابایی که شما میگی چه فحشایی داده بود

اونا بیشتر فحش میدن.میخوای ادرس تاپیک بدم بری ببینی

نه گلم گفتم با حجابا هم فحش میدن ولی این دلیل نمیشه حجاب بد باشه. شما درست میگی در شان هیچ کس نیست که حرف زشت بزنه . مخصوصا یک خانوم باحجاب 

بی دینی روشنفکری نیست
کسی به باحجابا فحش نمیده الان توی تاپیکی بودم ی خانوم باحجابی چون خودش با حجابه به بقیه گفت هرزه وکا ...

اسم استارتر چى بود يادته؟

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
فرقی نمیکنه  شما خودت ی جوری میگی مخصوصا ی خانوم باحجاب انگار شخصیت وانسانیت به حجابه

نه گلم بد برداشت نکن. میگم مخصوصا با حجاب جون اونا بیشتر زیر ذره بینن. 

بی دینی روشنفکری نیست

به نظرم بعضیها خیلی بیشخصیتن ربطی به با حجاب یا بی حجابی نداره بعدشم یکی تاپیک زد در مورد اون تاپیک که خود اونم دست کمی ازش نداشت

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥
کسی به باحجابا فحش نمیده الان توی تاپیکی بودم ی خانوم باحجابی چون خودش با حجابه به بقیه گفت هرزه وکا ...

کار اونم بسیار اشتباه بوده دل شکستن شاخ و دم نداره چه تو دنیای مجازی چه واقعی . همون اول تاپیکم گفتم بد دهنی برای همه بده😚

بی دینی روشنفکری نیست